BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖztrak: Alınacak tedbirler halkı mağdur etmemeli----

Öztrak: Alınacak tedbirler halkı mağdur etmemeli

Öztrak: Alınacak tedbirler halkı mağdur etmemeli
12 Nisan 2021 - 18:17 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleştirilen MYK toplantısında, artan vaka sayıları ve olası ramazan tedbirleri ele alındı. Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Alınacak tedbirler halkı mağdur etmemeli, ek destek verilmeli" dedi.

CHP Merkez Yönetim Kurulu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı.

Artan virüs vakaları ve ramazan ayına yönelik koronavirüs tedbirlerinin ele alındığı toplantı sonrası açıklama yapan Parti Sözcüsü Faik Öztrak, hükümetin alması beklenen önlemlere değindi.

Öztrak, "Kapanma kararını, vatandaşın sağlığını düşündüğü için değil, turizm sezonuna, 'az vaka, kontrollü pandemi' reklamıyla girebilmek için alacak. Kapanma kararı alınırsa, 'milletimiz canı ile cüzdanı arasına sıkışmasın', 'ramazanda yüzü gülsün' diyerek, ek bir destek verecek mi?" ifadelerini kullandı.

Emekli amirallere soruşturma

CHP MYK'da emekli amirallere yönelik bildiri soruşturması da gündemdeydi. Öztrak, emekli amirallerin gözaltı sürecini eleştirdi, haksızlık yapıldığını öne sürerek,

"Amiraller bu açıklamanın başına, 'bildiri' kelimesini kendilerinin koymadığını söylüyorlar. Emekli amiralleri bir gecede gözaltına aldıran savcılar, sarıklı amiralin, silahlı kuvvetlerde, elini kolunu sallayarak hala dolaşmasına göz yumuyorsa, bu haksızlığın, adaletsizliğin daniskasıdır." dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)