BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖzel'e tepki gösterip istifa etti----

Özel'e tepki gösterip istifa etti

Özel'e tepki gösterip istifa etti
05 Kasım 2023 - 16:23 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in memleketi Manisa’dan bir istifa haberi geldi. Manisa’da CHP Yunusemre İlçe Başkanı Heval Turan, Özgür Özel’e tepki göstererek hem başkanlıktan hem partisinden istifa ettiğini sosyal medyadan duyurdu.

CHP'nin ‘İkinci Yüzyılda Demokrasi ve Birlik Kurultayı' sloganı ile gerçekleştirdiği 38'inci olağan kurultayın ikinci tur başkanlık seçiminde 812 delegenin oyunu alan değişimin öncüsü Özgür Özel, genel başkan seçildi. Özgür Özel'in genel başkan seçilmesi partide büyük bir heyecan yaratırken, milletvekili seçildiği memleketi Manisa'dan ise bir istifa haberi geldi.

Manisa'da 20 Ağustos tarihinde gerçekleştirilen CHP Yunusemre İlçe olağan kongresinde başkan seçilen Heval Turan, Özgür Özel'in başkan seçilmesinin ardından, hem partisinden hem de ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu. Turan'ın partisinin olağan genel kurultayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen isimler arasında yer alıyordu.

“ÜLKEMİZİN GÜZEL YARINLARA ÇIKMASI İÇİN ÇALIŞACAKTIM”

Başkan seçildikten yaklaşık iki ay sonra, istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyuran CHP Yunusemre İlçe Başkanı Heval Turan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Öncelikle başta yönetim kurulu üyelerimden ve Yunusemre CHP üyelerinden çok özür dilerim. Baba ocağım Mustafa Kemal Atatürk'ün fikirlerinin öğretildiği, yaşatıldığı Cumhuriyet Halk Partisi’ne ilk adımımı attığımda heyecanlıydım, mutluydum umutluydum. Bir dönem merkez ilçe yöneticiliği, 2 dönem il yöneticiliği ve son olarak Yunusemre İlçe Başkanı oldum. Baba ocağı partimde girdiğim hiçbir seçimi kaybetmedim, kısmet bir dahaki sefere demedim. Bundan sonra bütün zamanımı partimin kazanması, halkımın mutluluğu, ülkemizin daha güzel yarınlara çıkması için çalışacaktım. Kimsenin ahını almadım. İnandığım değerleri asla satmadım. Yola kiminle çıktıysam ondan vazgeçmedim. Bir çıkar peşinde hiç olmadım. İş vaatleriyle kimseye boyun eğmedim, eğenden de uzak durdum. Gücümü benden güçsüz olanlara kullanmadım. Bir koltuk için kimseyi ezmedim. Kimsenin dedikodusunu yapmadım.”

“BAŞKANLIĞINIZ SİZİN OLSUN, CHP SİZİN OLSUN”

CHP'li Turan istifasıyla ilgili paylaşımına, “Yunusemre İlçe Başkanlığından ve partimden istifa ediyorum. Benim doğrularım size eğri sizin doğrularınız bana eğri. Başkanlığınız sizin olsun. CHP sizin olsun” diyerek son verdi.

CHP'li Turan'ın istifasını henüz partiye yazılı olarak bildirmediği bilgisine ulaşıldı.(Sözcü)

Biri parti başkanı, diğeri belediye başkanı oldu

 

CHP'deki değişimi dünya basını nasıl gördü?

 

CHP'nin yeni genel başkanı Özgür Özel oldu

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)