BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'deki değişimi dünya basını nasıl gördü?----

CHP'deki değişimi dünya basını nasıl gördü?

CHP'deki değişimi dünya basını nasıl gördü?
05 Kasım 2023 - 14:43 www.finansgundem.com

CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nın ikinci tur oylamasında Özgür Özel genel başkan seçildi. Dünyanın önde gelen ekonomi yayınlarından Financial Times ve Bloomberg, Özel’in Kılıçdaroğlu’nu mağlup ederek CHP Genel Başkanı olmasını sayfalarına taşıdı.

CHP’nin "İkinci Yüzyılda Birlik ve Demokrasi” sloganıyla düzenlenen 38. Olağan Kurultayı’nda, “değişimciler”in adayı Özgür Özel, ikinci turda 812 oyla, partinin sekizinci genel başkanı oldu. 536 oyda kalan Kemal Kılıçdaroğlu, 13 yıldır yürüttüğü genel başkanlığa, kurultay yenilgisiyle veda etti.

Bloomoberg ve Financial Times Türkiye'nin ana gündemi haline gelen anamuhalefetteki bu değişim haberini okurlarına duyurdu.

Dünyanın saygın ekonomi ve iş dünyası gazetelerinden Londra merkezli Financial Times gelişmeyi “Türkiye’nin muhalefeti seçim yenilgisinin ardından uzun süredir görevde olan lideri yerinden etti” başlığıyla duyurdu.

ABD merkezli Bloomberg yayın kuruluşu ise “Türkiye’nin muhalefet partisi Özgür Özel’i CHP’nin lideri olarak seçti” başlığını kullandı

CHP’de yeni gündem Parti Meclisi seçimi

 

İmamoğlu: Hiçbirimiz koltuklarımızın sahibi değiliz

 

Kılıçdaroğlu'ndan göreve veda ve Özel'e tebrik mesajı

 

Özgür Özel seferberlik ilan etti

 

CHP'nin yeni genel başkanı Özgür Özel oldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)