BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖzel ambülans uçağı ile getirildi----

Özel ambülans uçağı ile getirildi

Özel ambülans uçağı ile getirildi
28 Ekim 2015 - 14:16 www.finansgundem.com

ABD’de tedavi gören eski CHP Milletvekili Kamer Genç, ambülans uçakla New York’tan İstanbul’a getirildi

Pankreas kanseri teşhisiyle bir süredir ABD’de tedavi gören eski CHP Milletvekili (76) Kamer Genç, Sağlık Bakanlığına ait bir ambülans açakla New York’tan İstanbul’a getirildi.

Ailenin isteği üzerine görüntülenmesine izin verilmeyen Kamer Genç saat 13.30’da geldiği Atatürk Havalimanı Genel Havacılık terminalinden ambülansla Florance Nightingale Hastanesine kaldırıldı.

Toplam 6 dönem milletvekilliği yapan ve son seçimlerdesağlık sorunları nedeniyle aday gösterilmeyen Kamer Genç, hastalığının başlangıcında Ankara’da özel bir hastanede tedavi görmüş daha sonra da ABD’ye götürülmüştü. CHP’nin eski Tunceli milletvekili Kamer Genç, ilk gidişinde pankreas kanseri teşhisiyle uzun süre ABD’de tedavi gördü. Tedavinin ardından mayıs ayında Türkiye’ye dönen Genç, memleketi Tunceli’de CHP’li milletvekilleri ile seçim çalışmalarına katılmıştı. Ancak hastalığının seyri ağırlaşan Kamer Genç tekrar tedavi için ABD’ye götürüldü. Genç’in tedavisine İstanbul’da devam edilecek.

 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)