BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporÖzbek'ten yeni transfer sinyali----

Özbek'ten yeni transfer sinyali

Özbek'ten yeni transfer sinyali
07 Temmuz 2017 - 11:26 www.finansgundem.com

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sneijder ile görüşmelerinin devam ettiğini ve yeni transferlerin olacağını söyledi

Galatasray Başkanı Dursun Özbek, Anadolu Ajansı’nın Spor Masası programında soruları yanıtladı.

Başkan Özbek, sarı-kırmızılı takımın transfer gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
İstanbul'a uçakların inmeye devam edeceğini ifade eden Özbek, "Geçen sefer 1 hafta gecikme yaptık, geleceğin kadrosunu kurmaya çalışıyoruz. Takımda baya bir yenileme söz konusu, Galatasaray'a yakışan futbolcular almaya çalışıyoruz, eksiklerimiz belli, hocamızın raporu belli ve scout ekibimizden istediklerimiz de belli. Transferde durmuyoruz, İstanbul'a uçaklar inmeye devam edecek, ligler başlayıncaya kadar bu devam edecek. Çok güçlü bir takım kurmak istiyoruz, geçtiğimiz iki sezonki durumun bazı sebepleri var" dedi.
Galatasaray'ın şampiyonluk yolundaki rakiplerinin transferlerini de değerlendiren Özbek, "Teknik heyetin raporunu scout ekibine ilettik. Kuvvetli bir takım kurma arzusundayız. Takımda korkunç bir uyum var. 3 senedir kamplara gidiyorum. İlk kez bu kadar uyum gördüm. Keyifle ayrıldım kamptan. Rakiplerimiz de bu sezon bilinen futbolcuları transfer ediyor. Lig bu sezon çok keyifli ve zorlu olacak. Bu güzel bir şey" şeklinde konuştu.

"SNEİJDER İLE GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR"

Sneijder ile görüşmelere devam ettiklerini belirten Özbek, “Sneijder çok önemli bir oyuncumuz ve 4 buçuk yıldır çok önemli hizmetler vermiş bir futbolcu. Hizmetleri sonucunda hem taraftarın hem kulübün sevgilisi haline gelmiş. Ama diğer taraftan kulübün amaçları kariyer planları var. Arda’da çok önemli bir oyuncumuzda kariyer planlaması için Madrid’e gitti. Hem kulüplerin hem de sporcuların kendi hayatlarını planlama yönünde düşünceleri olabilir. Elbette önemli bir oyuncu Sneijder, sadece sporcu olarak antrenör olarak yönetici olarak da hizmet etmeli. Ama kendisinin planları varsa buna saygı duymak lazım. Galatasaray’ın da kendisine göre planları var. Daha enerjik daha keyifli futbol oynayan bir takım kurmak istiyor. Burada kişisel ve kurumsal bir çatışma söz konusu değil. Her iki tarafa da faydalı olabilecek görüşme silsilesi içindeyiz. Burada önemli olan Galatasaray’ın başarıları, 50 bin kişiye vereceği seyir zevki. Biz bu manada görüşmeler devam ediyor. 112 yıllık kulüpte kimler gelmiş kimler gitmiş. Ama basında Sneijder olayı tekrar tekrar pişirilip, yanlış haberler üzerine kurgulanıyor” açıklamasında bulundu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)