BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakÖYK'dan 3 imar planı değişikliğine onay----

ÖYK'dan 3 imar planı değişikliğine onay

ÖYK'dan 3 imar planı değişikliğine onay
10 Mayıs 2013 - 11:24 www.finansgundem.com

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), özelleştirme kapsam ve programında bulunan bazı arazilere yönelik imar değişikliklerini onayladı.

Özelleştirme Yüksek Kurulu bazı arazilere yönelik imar değişikliklerini onayladı.
ÖYK'nın konuya ilişkin kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Kurul, Tekel Tütün, Tütün Mamulleri, Tuz ve Alkol İşletmeleri AŞ adına kayıtlı Kastamonu Taşköprü'deki Ethem Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 83 bin 681,64 metrekare yüzölçümlü 164 ada 136 nolu parsele, konut, dini tesis, spor tesisi, sosyal kültürel tesis, ticaret ve park alanı ile yol fonksiyonu önerilmesine ilişkin imar planı değişikliğinin onaylanmasını kararlaştırdı.
Tekel Tütün, Tütün Mamulleri, Tuz ve Alkol İşletmeleri AŞ adına kayıtlı İzmir Kınık'taki Poyracık Beldesi sınırları içerisinde yer alan 23 bin 651,38 metrekare yüzölçümlü 109 ada 3 nolu parsele, konut dışı kentsel çalışma alanı, konut alanı, park alanı ve yol fonksiyonu önerilmesine ilişkin imar planı değişikliği de onaylandı.
Kurul, ayrıca Antalya Alanya'daki Kargıcak beldesi sınırları içerisinde Maliye Hazinesine ait 46 bin 592,19 metrekare yüzölçümlü 225 ada 8 numaralı parsele, turizm tesis alanı ve yol fonksiyonu önerilmesine ilişkin imar planının onaylanmasına karar verdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)