BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinOscarlı aktör Kevin Spacey Londra'da taciz suçlamasıyla hakim karşısına çıktı----

Oscarlı aktör Kevin Spacey Londra'da taciz suçlamasıyla hakim karşısına çıktı

Oscarlı aktör Kevin Spacey Londra'da taciz suçlamasıyla hakim karşısına çıktı
17 Aralık 2022 - 04:54 www.finansgundem.com

Cinsel taciz suçlamalarıyla gündeme gelen Oscar ödüllü ünlü aktör Kevin Spacey, hakkında 7 yeni cinsel taciz suçlamasıyla Londra'da hakim karşısına çıktı.

Oscar ödüllü oyuncu Kevin Spacey, Londra'da cinsel taciz suçlamasından yargılandığı mahkemeye görüntülü olarak bağlandı.

Euronews'in haberinde Spacey, 2001 ve 2004 yılları arasında bir adama karşı işlediği iddia edilen suçlarla ilgili herhangi bir kabul ya da red imasında bulunmadı. Avukatı tarafından temsil edilen Spacey sadece adını, doğum yeri ve tarihi ile birlikte Londra'daki kayıtlı adresini onaylamak için konuştu.

Spacey hakkında birini rızası dışında cinsel ilişkiye zorlamak, 3 defa ahlaka aykırı saldırı ve 3 defa cinsel saldırı ithamında bulunuluyor.

İngiliz mahkemesi mayıs ayında açılan 5 suçlamanın yanı sıra 7 yeni suçlama eklenmesine onay vermişti. Hakim bu yeni suçlamaların eskilerine ilave edileceğini duyurdu. Spacey haziran ayındaki duruşmada 2005 ve 2013 yılları arasında işlediği iddia edilen bu suçlarla ilgili suçsuz olduğunu söylemiş dava 2023 haziranına ertelenmişti.

Koşulsuz kefaletle serbest kalmasına karar verilen davanın bir sonraki duruşması 13 Ocak'ta görülecek.

2004 ve 2015 yılları arasında Londra Old Vic Tiyatrosu'nın sanat direktörlüğünü yürüten Spacey, New York'ta 40 milyon dolar tazminat talebiyle açılan cinsel taviz davasından ekim ayında beraat etmişti.

Hakkında 5 yıl önce günyüzüne çıkan iddialar sonrası Spacey devam eden birçok projesinden çıkarılmış ve oyunculuk kariyeri bitme noktasına gelmişti.

Spacey hakkındaki iddiaları hiç bir zaman kabul etmemişti.

Ünlü aktör Kevin Spacey'e yeniden cinsel saldırı suçlaması

 

ABD'li Aktör Kevin Spacey, cinsel saldırı davasında suçsuz bulundu

 

Tacizle suçlanan Kevin Spacey, hakim karşısında ifade verdi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)