BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü aktör Kevin Spacey'e yeniden cinsel saldırı suçlaması----

Ünlü aktör Kevin Spacey'e yeniden cinsel saldırı suçlaması

Ünlü aktör Kevin Spacey'e yeniden cinsel saldırı suçlaması
17 Kasım 2022 - 11:27 www.finansgundem.com

63 yaşındaki ünlü Amerikalı aktör Kevin Spacey'in İngiltere'de yargılanacağı toplam cinsel saldırı suçu sayısına 7 tane daha eklendi. Böylece toplam sayı 12 oldu.

American Beauty, The Usual Suspects, Se7en gibi filmlerde rol alan ve en son House of Cards dizisinde izleyici karşısına çıkan Kevin Spacey'e 7 cinsel saldırı suçlaması daha yönetildi.

İngiltere Kraliyet Savcılığı'ndan (CPS) yapılan açıklamada, aktöre yönelik diğer suçlamalar arasında 3 adet uygunsuz saldırı, 3 adet cinsel saldırı ve bir kişinin rızası olmadan cinsel faaliyette bulunmasına neden olma yer aldığı kaydedildi.

Mayıs ayında Spacey'nin 2005 ile 2013 yılları arasında, Londra ve Gloucestershire'da 3 erkeğe yönelik cinsel saldırı suçlarından yargılanacağı açıklanmıştı.

CPS'in Özel Suç Birimi Başkanı Rosemary Ainslie, açıklamasında "CPS, 2001 ile 2004 yılları arasında bir erkeğe yönelik bir dizi cinsel saldırı nedeniyle 63 yaşındaki Kevin Spacey hakkında ek suçlamalar yapılmasına izin verdi" ifadelerini kullandı.

Davaya bakan hakim Mark Wall, Londra'daki Southwark Crown Court'ta veya Old Bailey'de yapılacak olan duruşmanın tarihini 6 Haziran 2023 olarak belirledi.

Spacey, o zamana dek koşulsuz kefaletle serbest kalacak ve İngiltere'ye girişine izin verilecek.

Daha önce 14 yaşındayken kendisini taciz etmekle suçlayan aktör Anthony Rapp tarafından açılan cinsel taciz davası Spacey'in lehine gelişmişti.

Davayı açan Rapp, 1986 yılında verilen bir partide Spacey'nin kendisine uygunsuz şekilde dokunduğunu ileri sürmüştü. Manhattan federal mahkemesi, Rapp'in iddialarını destekleyemediğine hükmetmişti.

ABD'li Aktör Kevin Spacey, cinsel saldırı davasında suçsuz bulundu

 

Tacizle suçlanan Kevin Spacey, hakim karşısında ifade verdi

 

Kevin Spacey, 31 milyon dolar tazminat ödeyecek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)