BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOrtalığı karıştıran gizli görüşme----

Ortalığı karıştıran gizli görüşme

Ortalığı karıştıran gizli görüşme
07 Şubat 2021 - 17:40 www.finansgundem.com

Meghan Markle ve Prens Harry’nin seçim öncesi yaptığı bir görüşme siyasete hiç de uzak olmadıklarını ortaya çıkardı

Prens Harry ve Meghan Markle'ın, ABD siyasetinin etkili figürlerinden biriyle yaptığı görüşme medyaya yansıdı. Çiftin politikayla düşünülenden daha çok ilgilendiğine dair tartışmalar alevlendi. Meghan Markle ve Prens Harry'nin Netflix'le imzaladığı anlaşmanın Kraliyet'te tedirginlik yarattığı belirtilmişti.

Page Six'in aktardığına göre Sussex Dükü ve Düşesi'nin, ABD başkanlık seçimlerine bir aydan daha az bir süre kala 19 Ekim'de Kaliforniya Valisi Gavin Newsom'la yaklaşık bir saatlik görüntülü görüşme gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Çiftin Newsom'la görüşmede hangi konuları ele aldığı bilinmese de Newsom o sırada ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in yerini Senato'da kimin dolduracağına dair verilecek kararla gündemdeydi.

Newsom nihayetinde Harris'in yerine geçmek üzere Alex Padilla'yı seçtiğini açıklamıştı. Her ne kadar Harry ve Meghan çiftinin siyasetten uzak kalacağı beklense de ortaya çıkan haberler durumun aksine işaret ediyor gibi görünüyor.

Çiftin Donald Trump ve Joe Biden arasında geçen seçim yarışında Amerikalıları oy vermeye teşvik etmesinin Kraliyet'i rahatsız ettiği de belirtilmişti.

Piskoposlar Meclisi’nde ilk kez bir kadına da oy hakkı verildi

Tatile çıkmayan Ruslar parayı mevduata yatırdı

Abu Dabi yeniden kapanma kararı aldı

Trump için yargı süreci başlıyor

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)