BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinOrtak hadi gel batalım!----

Ortak hadi gel batalım!

Ortak hadi gel batalım!
08 Ağustos 2018 - 12:52 www.finansgundem.com

Başarılı iş insanı profilinin yanında anı, şiir, hikâye, roman, deneme türündeki kitaplarıyla da edebiyat dünyasında yerini alan Özkan İrman’dan okunması gereken bir ‘tecrübe’ eseri..

Tecrübe hiç bitmeyen bir serüvendir...

İnsanoğlu tam da “Hayatı biraz öğrendim.” derken tası tarağı toplayıp göçüyor bu dünyadan.

Ölüm kaçınılmaz. Tam olarak algılamazsak da bunu bilerek yaşıyoruz...

Benim içimi acıtansa insanın ölmesinden çok, edindiği tecrübenin yok olması...

Bir bilgi lazımsa ve uygulanmıyorsa değersizdir!

Çünkü ben artık biliyorum ki bana basit gelen bir bilgi belki de bir insanın hayatını kurtarabilir.

“Yap ya da öl” mantığıyla öyle bir kıvılcım çakar ki iş hayatında yok olunup gidilecekken, belki de dünya çapında bir değerin sahibi oluverilir.

Yaşanmışlıklar üzerinden edinilmesi yıllar sürecek tecrübeleri bir araya getiren  “Ortak Hadi Gel Batalım” kitabı;  içinde girişimci ruhu taşıyan, sadece matematiğe değil ortaklıkla ilgili duyguya da ihtiyaç duyan herkes için yazıldı...

ÖZKAN İRMAN HAKKINDA

Özkan İrman, 1964 yılında Bursa’da doğdu. İlköğrenimini “kendi muhitim” dediği Hamzabey ve Muradiye’de tamamladı ve  Tophane Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümünü bitirdi. Vasıfsız işlerde geçen kısa bir çalışma süresinin ardından kazandığı Dokuz Eylül Üniversitesinden, 1986 yılında İşletme Bölümü mezunu olarak hayata atıldı.

1989 yılında okul arkadaşı Selvinaz Hanım ile evlendi. Irmak İrman Gazioğlu, İsmail Arda İrman, Ali Tuna İrman isimlerinde 3 çocuk babasıdır.

Kendi markasını yaratma hayaliyle 1994 yılında “Minteks”i kuran ve dünyanın birçok noktasında tüketici ile buluşturan Özkan İrman, Bursa ile birlikte büyürken gözünün gördüğü, yüreğinin hissettiğini de kaydetmeye devam etti.

İrman, başarılı iş insanı profilinin yanında; deneyimlerinden ve yaşanmışlıklardan yola çıkarak yazdığı anı, şiir, hikâye, roman, deneme türündeki kitaplarıyla da edebiyat dünyasında yerini almayı başardı.

“Mezeci Çırağı” kitabının hikâyesini yapımcı kimliğiyle beyaz perdeye aktararak özellikle sanata yaptığı yatırımla da dikkat çeken Özkan İrman, sahip olduğu “Her şey bilmekle başlar.” şeklindeki yaşam felsefesinin verdiği güçle yazmaya, çeşitli platformlarda konuşmacı olarak deneyimlerini paylaşmaya devam ediyor.

Yazarın diğer kitapları:

Mezeci Çırağı, İz Yok Vukuat Yok, Ya Patron Duyarsa, Sizin Çentiğiniz Var mı, Kafamın Tasını Attıran Şeyler, Gül Ağacı Gül Beni, Sosyal Medya Cinayetleri, Mor Yazma’m, SİN-Kabe’nin Komşusu, Ser, Yamyam ve Avcısı, Tatlıcım, Arkası Yarın Mektuplar, Hayal Et Ürünleri AŞ

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)