BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOrhan Kural'a tepki yağıyor----

Orhan Kural'a tepki yağıyor

Orhan Kural'a tepki yağıyor
14 Mayıs 2014 - 01:40 www.finansgundem.com

Soma'daki faciayla ilgili TV'de konuşan Prof. Dr. Kural'ın "Karbonmonoksitle ölüm tatlı bir ölümdür" şeklindeki yoruma sosyal medyadan tepki yağdı

CNNTürk'te Cüneyt Özdemir'in konuğu olan İTÜ Maden Fakültesi'nden Prof. Dr. Orhan Kural'ın 'karbonmonoksitten ölüm' için 'tatlı bir ölümdür' yorumu yapması sosyal medyada anında karşılık buldu.

Kural canlı yayında, "Karbonmonoksit oksijenden daha hafiftir, yukarı çıkar. Çok iyi bir intihar yoludur maalesef. Çok tatlı bir ölümdür, hiçbir şey hissetmezsiniz. Kokusu yoktur. Maalesef böyle bir ölüm getirir" dedi.

Kural, izleyicilerden gelen tepki üzerine sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirtti, zehirlenerek, yanarak ölmekle kıyasladığı mesajını verdi. Ancak Kural'ın sözleri sosyal medyada geniş yankı buldu.

Bazı kullanıcılar ise Kural'ın bir süre önce madencilikle ilgili programına Soma'daki madenin sahibini konuk ettiği, bu nedenle toz kondurmadığı eleştirisini getirdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)