BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOrgeneral Akar'dan kararlılık mesajı----

Orgeneral Akar'dan kararlılık mesajı

Orgeneral Akar'dan
kararlılık mesajı
22 Şubat 2016 - 17:56 www.finansgundem.com

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Ankara'daki bombalı terör saldırısıyla ilgili olarak TSK mensupları adına bir mesaj yayınladı

Orgeneral Akar'ın mesajında, "Maruz kaldığımız bu tür olaylar, ne ülkemizi korumak, huzur ve güvenliğini sağlamak konusundaki kararlılığımızı sarsacak ne de bu güne kadar namus ve şeref bildiğimiz kutsal vazifemizi yapmaktan alıkoyacaktır" ifadelerine yer verdiği öğrenildi.

Askeri kaynaklardan alınan bilgilere göre, Orgeneral Akar, 17 Şubat saldırısının ardından TSKmensuplarına bir taziye mesajı yayınladı. Akar'ın mesaajında şu ifadelere yer verdiği öğrenildi:

"Yaşadığımız bu elîm olay; bayraklaşan kutsal Vatan topraklarının bütünlüğü, milletimizin egemenliği, bağımsızlığı,  birlik ve beraberliği için canını seve seve feda etmekten çekinmeyenTürk Silahlı Kuvvetlerinin her bir personelini, ailelerini ve Türk milletini derinden yaralamıştır.
Teröre karşı verdiğimiz ve hâlen büyük bir özveri ve kararlılıkla sürdürdüğümüz mücadelede, maruz kaldığımız bu tür olaylar, ne ülkemizi korumak, huzur ve güvenliğini sağlamak konusundaki kararlılığımızı sarsacak ne de bu güne kadar namus ve şeref bildiğimiz kutsal vazifemizi yapmaktan alıkoyacaktır.
Yüce Türk milletinin bu acı gününde, hayatını kaybeden kahraman silah ve çalışma arkadaşlarımıza ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına sabır ve başsağlığı; yaralı kahraman silah ve çalışma arkadaşlarımıza acil şifalar diliyorum."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)