BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinOral seks kavgası büyüyor----

Oral seks kavgası büyüyor

Oral seks kavgası büyüyor
18 Temmuz 2015 - 19:16 www.finansgundem.com

İlahiyatçı Ali Rıza Demircan ile Cübbeli Ahmet Hoca arasında “İleri derecede oral ilişki haram mı değil mi?” tartışması sürüyor.

TRT'de katıldığı programdaki 'İleri derecede oral ilişki haramdır' sözleriyle tartışma yaratan ilahiyatçı Ali Rıza Demircan'a, Cübbeli Ahmet Hoca, "Sen buna haram derken nereye dayandın? Duvara dayandın. Nasıl haram diyorsun buna şimdi? Haram başka caiz değil başka" yanıtını vermişti. Bu eleştiriye Ali Rıza Demircan'ın yanıtı sert oldu. Demircan, "Eşcinsellerin, lezbiyenlerin, erotik site sahiplerinin rahatsızlık duymalarını anlıyorum fakat basiretsiz Müslümanları anlamıyorum. Yoksa onlar da mı bu haramları işliyorlar" dedi.

 İlahiyatçı Ali Rıza Demircan'ın 'İleri derecede oral ilişki haramdır' sözlerine kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, sert tepki tepki göstermişti. Cübbeli Ahmet Hoca, "Bu milletin çoğunun başında böyle bir imtihan var. Sen buna haram derken nereye dayandın? Duvara dayandın. Nasıl haram diyorsun buna şimdi? Haram başka caiz değil başka" dedi. Cübbeli Ahmet Hoca, oral ilişkinin mezheplere göre farklılık gösterdiğini de sözlerine ekledi.
 
CÜBBELİ'YE SERT YANIT
 
Ali Rıza Demircan, hem Cübbeli'nin sözleri hem de tartışmalara ilişkin yazıli bir açıklama yaptı. Yapması gerekeni yaptığını ve yapmaya da devam edeceğini söyleyen Demircan, "Açıklamalarımla birçok haramın öğrenilmesine vesile olduğum kanaatindeyim" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)