BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaOpet’den Otobil aldıysanız ‘sende değil o’----

Opet’den Otobil aldıysanız ‘sende değil o’

Opet’den Otobil aldıysanız ‘sende değil o’
05 Mart 2024 - 10:15 www.finansgundem.com

Akaryakıt fiyatlarındaki artış sonrası çeşitli kampanyalarla müşteri yelpazesini genişletmek isteyen Opet, iddialara göre Otobil teslimatı konusunda büyük sıkıntı yaşıyor.

Türkiye’nin en kurumsal akaryakıt firması Opet, yeni kampanyalarla müşteri sayısını artırmayı planlıyor. Akaryakıt fiyatlarındaki artış nedeniyle yükselen kar marjı sektördeki diğer firmaları da benzer kampanyalara yönlendiriyor.

Opet yeni kampanyasında, “İster 1 ister 1000 araç olsun. Taşıt tanıma sistemleri ile iskontolu akaryakıtını alın. Op Grup ile avantajı yakalayın. Otobil ile indirimli akaryakıt fırsatını kaçırmayın” sloganını kullanıyor.

Fırsattan yararlanmak isteyen müşteriler ise iddialara göre Otobil teslimatı konusunda büyük sıkıntılar yaşıyor.

Sendeo isimli kargo şirketi ile çalışan Opet’in teslimatlar konusunda yaşadığı sorunun kurumsal imaja zarar verdiği belirtiliyor.

Aylarca beklediği Otobil’i teslim alamayan müşteriler, Opet yetkilisiyle iletişime geçmeden bilgi sahibi olamıyor. Müşteri temsilcisi ise günlük 20 talep geldiğini ve yetişmekte zorlandıklarını belirtiyor.

Müşteri ile iletişim kurmayan Sendeo isimli kargo şirketi, defalarca adrese gitmesine rağmen teslimatı gerçekleştiremediğini öne sürüyor.

Teslim etmediği halde ürünü teslim etmiş gibi gösterdiği ileri sürülen Sendeo isimli kargo şirketi hakkında çok sayıda şikayet olduğu söyleniyor.

Mustafa Yılmaz yeniden EPDK Başkanı olarak atandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)