BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin Ömer Aras’ın acı günü----

Ömer Aras’ın acı günü

   Ömer Aras’ın acı günü
28 Şubat 2017 - 13:23 www.finansgundem.com

QNB Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras annesini kaybetti.

FINANSGUNDEM.COM

Bankacılık sektörünün ünlü isimlerinden, QNB Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras’ın annesi Sütude Aras vefat etti. Önceki gün hayatını kaybeden Sütude Aras, Teşvikiye Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedildi. Gündem Medya Grubu olarak merhumeye Allah’tan rahmet, Ömer Aras’a, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MERAL İRİ26 Şubat 2018 10:07

    Sayın aras nasıl yazacağımı bilmiyorum ama bankanız,la bir sorunum var .bir yakınım yakın bir zamanda kaza sebebiyle vefat etti ,çok yakınım ve bankanızdan kendisi öldüğü için bize söylenen onlayn yada telefon bankacılığı aracılığıyla kredi çekmiş ,ve bankanız kredinin sigortasını yapmamış sizin için çok küçük bir mebla olabilir ama bizim için helede bu durumdayken büyük bir mebla anladık bize bu parayı ödeteceksiniz ,ama vatandaş olarak size önerim krediyi nasıl verirseniz verin sigorta yapın ,bir insan vefat ettiğinde geriye kalan bizde dul bir eş iki yetim ,ve madur akrabalar kaldı ,belki de bunu okumayacaksınız ,bile ama hayatta kesin olan birşey ölüm var sayın aras biz oyüzdenki krediyi çeken istemese bile bence siz o şartı kesinlikle koyun sözleşmenize kimbilir yazımı dikkate alıp okur ve bizim içinde bir çözüm bulursunuz ,şimdiden teşekkür ederimbu numaradan bana ulaşabilirsiniz..saygılarımla.