BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÖldü sanılan kadın cenazesinde dirildi!----

Öldü sanılan kadın cenazesinde dirildi!

Öldü sanılan kadın cenazesinde dirildi!
12 Haziran 2023 - 12:51 www.finansgundem.com

Ekvadorlu yaşlı bir kadının, cenazesinin ardından bulunduğu tabutun içinde 'dirildiği' bildirildi.

Ekvadorlu yaşlı bir kadının, cenazesinin ardından bulunduğu tabutun içinde 'dirildiği' ve iki gün önce öldüğünü açıklayan aynı devlet hastanesinde tedavi altına alındığı açıklandı.

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda, Ekvadorlu 'Bella Montoya' isimli kadının tabutunda iki kişi tarafından taşınırken derin derin nefes aldığı görüldü.

76 yaşındaki kadının oğlu Gilbert Balbern, ülke basınına verdiği demeçte olaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

5 saatin ardından Montoya'nın sol eliyle tabuta vurduğunu söyleyen Balbern, pazar günü hastanenin yoğun bakım ünitesinde yatan annesini ziyaret ettiğini söyledi.

Ekvador medyası ilginç olayı, kadının 'dirilişini' kutlayan manşetlerle duyururken Balbern, demecinde şu ifadeleri kullandı:

"Annem oksijen alıyor. Kalbi stabil. Doktor elini çimdikledi ve annem buna reaksiyon gösterdi. Bana bunun iyi olduğunu söylediler çünkü bu, onun yavaş yavaş yaşam belirtisi gösterdiği anlamına geliyor."

Ölüm belgesi verildi

"Bize bir ölüm belgesi bile verdiler" diyen Balbern, cuma günü sahil kasabası Babahoyo'daki Martin Icaza Devlet Hastanesi'nde öldüğü ilan edilen Montoya için tabut bağışı ayarlamak zorunda kaldığını söyledi.

Balbern, "Yavaş yavaş ne olduğunu anlıyorum. Şimdi sadece annemin sağlığının düzelmesi için dua ediyorum. Onun hayatta ve yanımda olmasını istiyorum" dedi.

Sağlık Bakanlığı açıklama yap

Ekvador Sağlık Bakanlığı, pazar günü yaptığı açıklamada, yaşlı kadının felç şüphesiyle hastaneye kaldırıldığını ve hayata döndürme girişimlerine yanıt vermeyerek kardiyak arreste girdiğini, bu nedenle görevli doktorun ölümünü doğruladığını açıkladı.

Bakanlık, olayı araştırmak için bir komite kurduğunu ve Montoya'nın tedavi sürecinin denetleneceğini duyurdu.

'Unabomber' lakaplı ABD'li matematikçi hücresinde ölü bulundu

 

İtalya'nın efsanesi eski başbakan Berlusconi hayatını kaybetti

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)