BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOlay TV kapandı: Yayın hayatı 26 gün sürdü----

Olay TV kapandı: Yayın hayatı 26 gün sürdü

Olay TV kapandı: Yayın hayatı 26 gün sürdü
25 Aralık 2020 - 20:22 www.finansgundem.com

Yayın hayatına 30 Kasım'da başlayan Olay TV, bugün izleyicilerine veda etti. Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar, kanalın sahibi Cavit Çağlar'ın kendisine "Bana iktidardan büyük baskı var. Çok ağır baskı altındayım, devam edemeyeceğim" dediğini söyledi

Yayın hayatına 30 Kasım'da başlayan Olay TV, Nevşin Mengü'nün sunumuyla ekrana gelen ana haber bülteniyle birlikte izleyicilerine veda etti.

Olay TV Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar, kanalın kapanmasına giden süreçle ilgili olarak "Olay TV’nin bütün yayın hakları, lisansı ve hissesinin tamamı Cavit Çağlar’ın. Ancak Hüseyin Köksal buranın yayın hayatına tekrar başlaması için bir sermaye koydu ve birlikte yola çıktılar. Şimdi bu ortaklık bitiyor. Hüseyin Bey, Cavit Bey ile ortaklığını sonlandırma kararı aldı" bilgisini verdi.

Sarılar, Çağlar'ın kendisine "Bana iktidardan büyük baskı var. Çok ağır baskı altındayım, devam edemeyeceğim" dediğini aktardı. Mengü'nün "Peki bundan sonra ne olacak?" sorusuna da yanıt veren Sarılar, şunları kaydetti:

'180 arkadaşımızla birlikte yeni bir mecrada mutlaka özgür haberciliğe devam edeceğiz'

"Olay TV'yi bugün noktalayacağız ama Hüseyin Köksal bu anlayıştaki gazeteciliği devam ettirmek için çeşitli görüşmeler yapıyor, çeşitli platformları deniyor. Bizim birlikte çalıştığımız 180 arkadaşımızla birlikte yeni bir mecrada mutlaka özgür haberciliğe devam edeceğiz. Ya bir yol bulacağız ya bir yol yapacağız."

Mengü de söz konusu veda yayınının sonunda "26 gün boyunca bizi izlediğiniz için, bizimle birlikte olduğunuz için teşekkür ederiz" ifadesini kullandı. Yayın, çalışanların alkışlarıyla sona erdi.

​Kanalın kadrosunda Nevşin Mengü, Özlem Akarsu Çelik, Duygu Demirdağ, Ali Ekber Aydın, Şafak Ongan, Nazlı Bolak, Gökhan Kayış, Ünal Kaya, Kenan Şener ve Alican Uludağ gibi isimler yer alıyordu.

Olay TV kapanıyor: Yeni kanal gündemde

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ZEYREK ZEMHERİ26 Aralık 2020 14:17

    İyi olmuş.dış düşmanlarımızla ortak çalışıp sürekli ülkede kaos kriz sıkıntı çıkartamaya çalışıyorlar idi.

  • KURT26 Aralık 2020 13:55

    VATANDAŞ OLARAK CHP DEKİ BAŞKANLARIN ÜLKEYİ YÖNETMEK GİBİ BİR SEVDALARI YOK  SADECE KOLTUKLARI KAPTIMAYIP CHP Yİ YÖNETELİM  HAVALARI VAR VATAN VE MİLLET SEVDALARI OLSA SECİLEMİYEN GİDER MADDESİ İŞLEMESİ GEREKİR FAKAT KİMSENİN KOLTUGU BIRAKMAYA NİYETİ YOK  ONUN İÇİN İKTİDAR HAYEL HAYEL ONLAR MEMNUN  İKTİDAR ONLARDAN DAHA COK MEMNUN

  • halk26 Aralık 2020 13:49

    sayın kemal kıkınçtaroglu  selattin demirtaş suç işleyemezmi  suc işlesede ceza alamazmı  kanun karşısında kim suc işlerse  cezasını cekecektir  kimi maddi kimi manavi  ceza cekecek  kemal bey tayyib beye hakeret ediyor maddi tazmit ödüyor  demekki  parası cok sürekli tazminat ödüyor

  • Gozde26 Aralık 2020 00:32

    Merak ettim.CHP de YASANAN.TACIZ.OLAYLARINDA MERAL TEYZEDEN..HIC SES CIKMADI. Her seye maydonoz olurdu.artik sona geldiler.. bu taciz olaylari...tiksindirdi.

  • Gur26 Aralık 2020 00:28

    Siyasetin MASON PASASI..K.KILICTAR..J.BIDENDEN.DESTEK.ISTERDI..AMA FOX.Halk.tv.cumhuriyet..sozcuyu yeterli gorduler..

  • amanin amanin25 Aralık 2020 23:11

    Nergiz holding, polylen, sifaş...batıp tahtası kapanan bu şirketlerin sahibi değil miydi cavit çağlar...ooohhh ne güzel iş şirketler batar, yatırımcılar batar, devlete bankalara borçlar takılır sonra da şirket sahipleri hala saygıdeğer iş adamı olarak ortalarda dolanır. Ne ala memleketiz...

  • BABANGİDA25 Aralık 2020 23:04

    RTÜK denen kurumu siyasi silah olarak kullananlar utansın diyeceğim ama adamlar göstere göstere basıyor cezayı, yayın yasağını, sansürü. Adaletin olmadığı yerde daima baskı ve zulum vardır. Allah cümlemizin yardımcısı olsun.

  • BİR DOST25 Aralık 2020 21:59

    CAVİT DAYI senin bu dediğini bidene askerlik yapanlar dar kafalılıklarından dolayı yer. FOXS TV, HALK TV, ULUSAL TV, SÖZCÜ, CUMHURİYET VS.VS. Bana başaramadım bidenin askerlerinden ödenek gelmedi de inanalım. 

  • Yeşim25 Aralık 2020 21:11

    Tazminatlarıni aldilarmi acaba malum tazminat alamamak bi gelenek oralarada..

  • Kamil25 Aralık 2020 21:09

    Özgür yayına geçit yok , ille de yandaşa yaranır yayın yapılacak. Sahibinin terörist başını Kenya'dan getirmede uçağını tahsis ettiğini , düşürülen Rus uçağında da arabulucu olup memlekete faydalı kişi olduğu bilinmesine rağmen. pes..

  • selçuk25 Aralık 2020 20:56

    ipini koparan tv kanalı açıyor.

  • Piri TV 25 Aralık 2020 20:51

    Böyle kanallar kapatılmalı ve bir daha açılmasına da fırsat verilmemeli... Ya adam gibi yapın bu işi ya da hiç yapmayın. Eski duayenlerden yardım isteyin. Mesela aydın doğan ... Ama şimdi siz onu da beğenmezseniz ya ...

  • Alabao 25 Aralık 2020 20:49

    Bizde yedik, buna inanan salak var mıdır onu da çok merak etmiyor değilim.

  • Nihat25 Aralık 2020 20:41

    Iktidar o etki yapabilseydi sana o kanalı actirmazdi. Hemen başarısızlıklarınıza bir kılıf uydurun.

  • Ali25 Aralık 2020 20:30

    Yandaş olmayan kendi haberini yapmayan tv lerin işi zor.