BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPiyasaÖİB arsa satışı için ilana çıktı----

ÖİB arsa satışı için ilana çıktı

ÖİB arsa satışı için ilana çıktı
29 Ağustos 2013 - 16:44 www.finansgundem.com

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün taşınacak olması nedeniyle arsasını satıyor

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) Karayolları Genel Müdürlüğü'nün İzmir'deki bölge ve şube müdürlüğünün taşınacak olması sebebiyle 54.181 metrekare büyüklüğündeki İzmir Bölge Müdürlüğü arsası ile 27.399 metrekare büyüklüğündeki İzmir Şube Müdürlüğü arsasının satışı için ilana çıktı.
İzmir Bornova'da yer alan arsalar imar planlarında II. ve III. derece kentsel ve bölgesel iş merkezi alanında kalıyor. İmar planlarında arsalar için inşaat emsali 2, yükseklik ise 10 kat olarak belirlenmiş durumda.
İmar planına göre arsalar üzerinde iş ve alışveriş merkezleri, çarşı, işhanı, otel, konaklama tesisi, çok katlı mağaza, çevre kirletici özelliği olmayan her türlü ticari amaçlı yapı ve tesis ile büro, banka, finans kurumları gibi yönetim binaları, eğlence yerleri, sinema, tiyatro gibi tesisler yapılabilecek.
Son teklif verme tarihi 19 Eylül olarak belirlenen arsalarda özelleştirme işlemlerinin Ekim başında tamamlanması hedefleniyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)