BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinOğluna 3.5 milyon dolarlık jest----

Oğluna 3.5 milyon dolarlık jest

Oğluna 3.5 milyon dolarlık jest
19 Haziran 2013 - 11:40 www.finansgundem.com

Lüks otomobil tutkusuyla tanınan Cem Yılmaz, yatırım portföyünü değiştirdi ve oğlu Kemal orman havası alsın diye 3.5 milyon dolarlık villa satın aldı

Lüks otomobil tutkusu ile tanınan ve yakın bir zamana kadar sık sık araba değiştiren Cem Yılmaz; Ahu Yağtu ile evlenince yatırım portföyünü de değiştirdi.
39 yaşında evlenene kadar paralarını Porsche'lere Bentley'lere yatıran ünlü komedyen artık ev satın alıyor. Geçen yıl Astaş Holding'in, Mandarin Oriental ile yaptığı Bodrum Göltürkbükü Cennet Koyu'ndaki projesinden 4 milyon Euro'ya villa alan Yılmaz, şimdi de Zekeriyaköy'deki Ormanada projesinden bir villa almış.
OĞLU ORMAN HAVASI ALSIN İSTEMİŞ!
Yılmaz'ın, Bodrum'daki villasına nazaran buna ödediği para daha mütevazı; yaklaşık 3.5 milyon dolar!!! 'Önce bebek, sonra nikah' modasına uyan Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu, geçen yıl mart ayında evlenip ağustos ayında da oğulları Kemal'i kucaklarına almışlardı.
Anlaşılan Cem Yılmaz'ın gönlü, üzerine titrediği oğlu Kemal'in oturdukları Levent Loft'taki rezidanslarında büyümesine razı olmamış!
Yılmaz'ın yeni villası Eczacıbaşı Gayrimenkul'un Zekeriyaköy'de lüks projesinde yer alıyor. Proje 220 dönümlük arazi üzerine kurulan, çevresi tamamen ormanla çevrili, 273 konut ve 118 adet villadan oluşuyor.
Yılmaz ailesinin yeni yuvaları bu yılın sonunda teslim edilecekmiş. Yani önümüzdeki yıldan itibaren oğulları Kemal, orman havasında büyüyecek. Umarım iyi günlerde otururlar... (Günaydın/Bülent Cankurt)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)