BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkOdeabank'tan Soma açıklaması----

Odeabank'tan Soma açıklaması

Odeabank'tan Soma açıklaması
15 Mayıs 2014 - 23:02 www.finansgundem.com

Odeabank Genel Müdürü Özkaya: Hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşlarımızın ailelerinin tüm kredi borçlarını sileceğiz"

 Odeabank Genel Müdürü Hüseyin Özkaya, Manisa'nın Soma ilçesindeki maden kazasında hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşların ailelerinin tüm kredi borçlarını sileceklerini ve bölgede yaşayan diğer vatandaşların da kredi taksit ödemelerini asgari 3 ay süre ile erteleyeceklerini bildirdi.

Odeabank Genel Müdürü Hüseyin Özkaya yazılı açıklamasında, Soma'da meydana gelen elim kazada hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara da acil şifa dileklerini belirterek, Odeabank olarak herkesi yasa ve kedere boğan bu olay karşısında her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Özkaya,  "Hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşlarımızın ailelerinin tüm kredi borçlarını silecek ve bölgede yaşayan diğer vatandaşlarımızın da kredi taksit ödemelerini maliyetsiz olarak, asgari 3 ay süre ile erteleyeceğiz" dedi.
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)