BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinObama'nın kızları babalarından şikayetçi----

Obama'nın kızları babalarından şikayetçi

Obama'nın kızları babalarından şikayetçi
19 Temmuz 2015 - 08:17 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Barack Obama, hafta sonunu New York’ta ‘kendisini sıkıcı bulan’ kızları Malia ve Sasha ile geçirdi

Malia ve Sasha’yı ‘muhteşem’ olarak tanımlayan Obama, kızı Malia’nın sonbaharda üniversiteye başlayacak olmasından dolayı üzüntü duyduğunu açıkladı. Obama, More dergisi için kaleme aldığı makalede ‘Şimdiden Malia okula gidince boş kalacak sandalyeye bakıp üzülüyorum’ dedi. 

New York’ta kızları ile İtalyan restoranı Carbone’de akşam yemeğine giden Obama, daha sonra Whitney Amerikan Sanatı Müzesi’nde gitti. ABD Başkanı WTF isimli podcast yapımcısı Marc Maron’a, “Kızlarım kibar ve düşünceliler. Herkese saygı ile yaklaşıyorlar, kesinlikle havalı değiller. Kibirli değiller ancak kendilerine olan güveni yerinde. Ancak ne yazık ki beni hala sevecekleri ancak benim tamamen sıkıcı olduğumu düşünecekleri bir yaşa geliyorlar. Yanıma gelip başımı okşayacaklar, benimle 10 dakika konuşup daha sonra bütün haftasonu ortadan kaybolacaklar. Kalbimi kırıyorlar” dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)