BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaObama Cumhuriyetçileri hedef aldı----

Obama Cumhuriyetçileri hedef aldı

Obama Cumhuriyetçileri hedef aldı
01 Ekim 2013 - 21:47 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Barack Obama, Cumhuriyetçileri tek bir yasa yüzünden hükümeti kapatarak devletin işleyişini bozduklarını söyledi

ABD Başkanı Barack Obama, Temsilciler Meclisi Cumhuriyetçilerini kendisinin sağlık hizmeti kanununa karşı verdikleri ideolojik savaş yüzünden devletin birçok organizasyonunu kapatmakla suçladı.
Obama hükümetin kapanmasına yönelik, "Bir partiden bir grup, bir mecliste, sadece bir yasayı beğenmedikleri için, hükümetin temel parçalarından oluşan bir bölümünün kapanmasına neden oluyor. Tek amaçları 'uygun bakım yasası' değişikliğini kaldırmak" dedi.
Kongre'de Cumhuriyetçile ve Demokratlar, yeni mali yılın ilk gününde bütçe konusunda düştükleri çıkmazı sürdüyorlar. Bu durum, hükümetin kapanmasına ve 800,000 çalışanın işinden olmasına neden oldu. Beyaz Saray'ın web sitesinden dün yapılan açıklamada ise hükümetin kapanmasının haftalık 10 milyar dolarlık bir kayıp anlamına geleceği söylendi.
Obama verdiği mesajlar ile bu durumu "Cumhuriyetçilerin hükümeti kapatması" olarak adlandırmaya teşvik ediyor. Cumhuriyetçiler ise Obama'nın pazarlık yapmadığını söyleyerek ABD Başkanı'nı eleştiriyorlar.
Obama ayrıca, "Temsilciler Meclisi Cumhuriyetçilerini hükümeti tekrar açmaya çağırıyorum" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)