BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBofA, BoE için faiz beklentisini açıkladı----

BofA, BoE için faiz beklentisini açıkladı

BofA, BoE için faiz beklentisini açıkladı
08 Mayıs 2024 - 16:27 www.finansgundem.com

Bank of America, BoE'nin bu ay faiz indirimi yapmasını beklemiyor, ancak ağustos ayında 25 baz puanlık bir indirim olabileceğini öngörüyor.

Bank of America (BofA) analistleri, İngiltere Merkez Bankası'nın (BoE) yarın yapacağı Para Politikası Komitesi toplantısında faiz oranlarını değiştirmemesini bekliyorlar.

Haziran ayında küçük bir olasılıkla da olsa faiz indirimlerinin ağustos ayında başlayabileceğini savunan BofA analistleri, yayınladıkları yatırımcı notunda "Haziran ayına kadar verilerin para politikası komitesi üyelerinin yeterince güven duymasını sağlayacağını düşünmemekle birlikte, beklediğimizden daha erken bir indirim fikrine açığız" değerlendirmesini yaptılar.

BofA'ya göre BOE'nin ekonomik büyüme tahmini muhtemelen yukarı yönlü revize edilirken enflasyon tahmini muhtemelen aşağı yönlü revize edilecek. Analistler BOE'nin ağustos ayında Faiz oranlarını 25 baz puan indireceğini ve bundan sonra her çeyrekte 25 baz puan indireceğini tahmin ediyorlar.

BofA Asya para birimlerinden ümidi kesti

 

BofA CEO’sundan FED’e uyarı: Tüketiciyi zorlamayın

 

BOE Başekonomisti Pill: Faiz oranı yüksekte tutulmalı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)