BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemObama atış talimi yapıyor----

Obama atış talimi yapıyor

Obama atış talimi yapıyor
28 Ocak 2013 - 08:13 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Obama'nın ‘Sürekli atış talimi yapıyorum’ sözleri umutları azalttı

ABD Başkanı Barack Obama, 2012’de yaşanan silahlı baskınların ardından ülke çapında başlayan silah kontrolü kampanyalarına ters düşen bir açıklamayla herkesi şaşırttı. Silah kontrolü için gerekli olan her türlü önlemi alma sözü veren Obama, verdiği röportajda Amerika’nın silahlanma kültürünü savundu ve ‘sürekli atış talimine gittiğini’ söyledi.
ABD’de 2012’de yaşanan katliamların ardından silah kontrolü yasalarının revize edilmesi için başlayan büyük kamu hareketleri, Başkan Barack Obama’nın beklenmedik açıklamasıyla darbe alabilir. Temmuz ve Aralık 2012’de sırasıyla bir sinema ve anaokulu basan silahlı saldırganların toplam 38 kişiyi öldürmesinin ardından, Obama ABD halkının tepkisine kulak vererek gerekli adımların atılacağını belirtmişti.
Obama, The New Republic dergisine verdiği röportajında ise silah kontrolü hakkında verdiği sözlerle çelişen ifadeler kullandı. Obama, kendisine hiç silah kullanıp kullanmadığı sorulduğunda, ‘Geçmişte çok sık hedef vurmaya çalışan bir nişancı olduğunu ve Beyaz Saray davetlileriyle de atış talimi yaptığını’ söyledi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)