BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinNiver Lazoğlu, Kalbim Turkuaz’la Marmara İletişim Pilav Günü'nde----

Niver Lazoğlu, Kalbim Turkuaz’la Marmara İletişim Pilav Günü'nde

Niver Lazoğlu, Kalbim Turkuaz’la Marmara İletişim Pilav Günü'nde
05 Mayıs 2017 - 12:24 www.finansgundem.com

Deneyimli gazeteci, Finansgundem.com yazarı Niver Lazoğlu, büyük ses getiren eseri Kalbim Turkuaz’ı Marmara İletişim Fakültesi’nin mezunlar buluşmasında imzalayacak.

Marmara İletişim Mezunları Derneği, 13 Mayıs'ta Niver Lazoğlu ile buluşmayı duyurdu. Büyük bir heyecanla beklenen imza günü duyurusu Lazoğlu'nun üniversite arkadaşları tarafından kaleme alındı. İşte o satırlar...

"Çeşitli gazetelerde yıllarca ekonomi muhabirliği ve editörlüğü yapan Niver Lazoğlu, Kalbim Turkuaz isimli kitabıyla ninesinden dinlediği bir hayat hikâyesini okuyucusuyla buluşturdu.  
Çivi Yazıları isimli yayınevinden piyasaya çıkan kitap, aynı zamanda Lazoğlu’nun kişisel duyarlılığını satırlara döktüğü bir çalışma.
Kederin ve umudun yan yana yaşadığı ibretlik bir Anadolu öyküsünü Kalbim Turkuaz ile kalıcılaştıran Lazoğlu, kısa zamanda çok sayıda imza günü gerçekleştirdi.
Coşkuyla karşılanan kitap, 13 Mayıs 2017 Cumartesi günü Marmara İletişim Mezunları Derneği (İLMED) tarafından fakültenin Nişantaşı kampüsünde 15’incisi gerçekleşecek olan pilav gününde bu defa Lazoğlu’nun fakülte arkadaşlarıyla buluşacak."

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)