BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinNihat Doğan'ın 'akil adam' öfkesi----

Nihat Doğan'ın 'akil adam' öfkesi

Nihat Doğan'ın 'akil adam' öfkesi
03 Nisan 2013 - 16:23 www.finansgundem.com

Akil İnsanlar heyetinde yer almayan ünlü şarkıcı Nihat Doğan, sitem dolu açıklamalar yaptı...

Heyette yer almamasını sosyal medyada değerlendiren Nihat Doğan, “AKP kapatılmaya çalışılırken buna en büyük muhalefeti ben yaptım. Açılım sürecine en büyük desteği verdim, referanduma en büyük desteği verdim. Barış sürecine en büyük desteği ben verdim. Bunların bedelini üstüme atılan iftiralara, istihzalarla ödedim, ödemeye devam ediyorum. :(( Şunu herkes bilsin ki tüm bunları zerre kadar çıkar ve menfaat için yaptıysam dünyanın en namert insanı olayım. Asla görev istemedim, istemem” dedi.
“BEKİR BOZDAĞ SEÇMEDİ DİYE…”
Tek amacının ‘karanlıkları toplu iğne ucu kadar da olsa aydınlatmak’ olduğunu ifade eden Doğan, “Akil insan listesinde olmayı bir gün bile aklımdan geçirdiysem namerdim. Lakin Bekir Bozdağ seçmedi diye akil insan olmayacak mıyım, güldürmeyin. Bizim derdimiz bağcıyı dövmek değildir, üzümü yemektir. Akil insanlara görevlerinde başarılar diliyorum çokta başarılı olacaklarına inanıyorum” ifadelerini kullandı.
“MUŞ’TAN BAĞIMSIZ ADAY OLSAM ZATEN KAZANIRIM”
“Tüm ırk ve azınlıkların eşit şartlarda, hür ve özgürce yaşadığı demokratik bir sisteme kavuşması için eskisinden çok daha fazla anlatacağım” diye devam eden Doğan, istese milletvekili olabileceğini savundu. Ünlü şarkıcı şunları söyledi.”Benim vekil olabilmek için bunları yaptığımı ve bir partiye yarandığımı iddia edenlere gelince, yav Muş’tan bağımsız aday olsam zaten kazanırım. Bunca derde, tasaya, çabaya, üzülmeye, bağırmaya çağırmaya, yıpranmaya ne gerek var. Aşiretimiz Muş’ta zaten yeterince büyüktür, rahat seçilirim :) Balık bilmezse halık bilirmiş. Bizim derdimiz de halıkın bilmesi, halkın bilmesidir; makam sahiplerinin bilmesi değildir.
“7 BÖLGEDE İL İL DOLAŞACAĞIM”
Myanmar’a gitmek için vize başvurusu yaptığını açıklayan Doğan, “Biliyorsunuz ki Myanmar’da Müslüman kardeşlerimiz katlediliyor. Vize başvurumu yaptım, Allah nasip ederse 15 sonra Çin ve Myanmar’a gideceğim. Oradaki kardeşlerimize ulaşıp onları sorunlarını duyurabilmek için uğraşacak, dönüşte 7 bölgede barışı anlatmak için il il dolaşacağım” dedi
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)