BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNew York Post hacklendi----

New York Post hacklendi

New York Post hacklendi
27 Ekim 2022 - 17:20 www.finansgundem.com

ABD’nin en ünlü gazetelerinden New York Post’un internet sitesi bilgisayar korsanlarınca ele geçirildi. Hacker’lar gazetenin internet sayfası üzerinden Biden ile alakalı müstehcen başlıklar yayınladı


FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Dünyaca ünlü yaygı organı New York Post’un internet sitesi ve Twitter adresi hacklendi. Bilgisayar korsanları gazetenin internet sitesinde ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Alexandria Ocasio-Cortes ve ABD Başkanı Joe Biden hakkında ırkçı ve müstehcen manşetler yayınladı.

Manşetler kısa sürede gazetenin internet sitesinden ve Twitter adresinden kaldırıldı. New York’un tabloid gazetesinin internet sitesi normal yayın akışına geri döndü.

Finansgundem.com’un derlediği bilgilere göre, haberlerin kaldırılmasının ardından New York Post’un Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “New York Post hacklendi. An itibariyle neyin sebep olduğunu araştırıyoruz” ifadelerine yer verildi.

CNBC’nin haberine göre New York Post sözcüsü e-posta üzerinden internet sitesinin bilgisayar korsanları tarafından ele geçirildiğini doğruladı. Sözcü konuyla ilgili daha fazla bilgi vermedi.

Rus hacker grubu, ABD'nin 14 havalimanına saldırdı

 

Instreet, 'hack'lendi!

 

ABD borsaları karışık seyirle açıldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)