BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem​Nevruz kutlamalarında kan aktı: 1 ölü----

​Nevruz kutlamalarında kan aktı: 1 ölü

​Nevruz kutlamalarında kan aktı: 1 ölü
17 Mart 2014 - 23:51 www.finansgundem.com

Cizre'de düzenlenen Nevruz kutlamalarında uzun namlulu silahlarla havaya rastgele ateş açıldı. Kutlamalarda bir kişi hayatını kaybetti.

Cizre'de düzenlenen Nevruz kutlamalarında kan aktı. Uzun namlulu silahlar ve tabancalarla rasgele ateş açılması sonucunda bir kişi yaşamını kaybetti.
Güvenlik güçlerinin yoğun önlem aldığı ilçede bir çok mahalle ve sokakta Nevruz nedeniyle yakılan araç lastiklerinin dumanı ilçe merkezini sararken sıkılan kurşunlardan biri Yasef mahallesinde evine gitmekte olan ve Dicle nehrinde balıkçılık yapan 30 yaşındaki Garip Taşkın'ın kalbine isabet etti. Çevredekiler tarafından ağır yaralı olarak Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Garip Taşkın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın duyulması üzerine Cizre'de bulunan BDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız ve bir grup BDP'li Cizre Devlet Hastanesi'ne gitti. 

İlçenin Cudi, Yasef mahalleleri ile Nusaybin caddesi üzerindeki Nevruz kutlamaları sırasında zaman zaman göstericiler ile polis karşı karşıya geldi. Nusaybin caddesi üzerinde araç lastikleri yakarak slogan atan göstericilerin dağılması için polisin yaptığı anonsa havayi fişekler, molotof kokteylleri ve taşlarla karşılık veren gençlere panzerlerden tazyikli su sıkıldı.
İlçenin bir çok yerinde halen panzerler eşliğinde güvenlik önlemi almaya çalışan polisler ile göstericiler arasında yer yer olaylar devam ediyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)