BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNetanyahu: Haritayı düzenlemeye başladık----

Netanyahu: Haritayı düzenlemeye başladık

Netanyahu: Haritayı düzenlemeye başladık
09 Şubat 2020 - 07:59 www.finansgundem.com

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, ABD Başkanı Donald Trump'ın Yüzyılın Anlaşması gereği, Batı Şeria'dan bazı parçaları kendi topraklarına katmak üzere harita çalışmalarına başladıklarını açıkladı.

Yedioth Ahronoth gazetesinde yayınlanan habere göre, görev süresi sona eren İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, ABD Başkanı Donald Trump'ın planı gereği İsrail'in bir parçası olacak toprakların harita çalışmalarının yapılması aşamasında olduklarını ve birkaç hafta içinde biteceğini belirtti.

Haritanın kapsadığı tüm topraklarda, egemenlik anlayışının uygulanacağına işaret eden Netanyahu, bunun, Batı Şeria'daki gayrimeşru yerleşim bölgeleri ile Agvar bölgesinin tümünü kapsadığını kaydetti.

Netanyahu, İsrail için Batı Şeria'sız bir vatanın söz konusu olmayacağını iddia etti.

ABD Başkanı Trump, 28 Ocak'ta Netanyahu ile Beyaz Saray'da düzenlediği ortak basın toplantısında, tek taraflı sözde Ortadoğu barış planını kamuoyuna açıklamıştı.

Kudüs'ün, İsrail'i başkenti kabul edileceğini söyleyen Trump, planın bağımsız bir Filistin devleti ve Filistinliler için son şans olduğunu iddia etmişti.

Filistin'den Netanyahu'ya yanıt: Filistin haritasını tüm dünya biliyor

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş09 Şubat 2020 12:48

    Böyle bi dangalak lik yok. Ekenomi kötü borozanliigi yapanlar, fonların piyasaya Katarlı yatirimcilar dan girişine karşı çıkıyorlar. Bu zihniyeti biliyoruz. Patates beyinli zihniyet. Ve tetikçi zihniyet.