BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinNejat İşler o diziyle ekranlara dönüyor!----

Nejat İşler o diziyle ekranlara dönüyor!

Nejat İşler o diziyle ekranlara dönüyor!
30 Ocak 2017 - 15:12 www.finansgundem.com

Başarılı oyuncu Nejat İşler, uzun süre ara verdiği ekranlara “Bodrum Masalı” ile geri dönüyor. Ünlü oyuncu, dizide bu haftadan itibaren Bora rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

Birkaç yıl önce Bodrum’a yerleşen Nejat İşler, yaşadığı yerde çekilen “Bodrum Masalı” ile dizi setlerine döndü. Ünlü oyuncu, Kanal D’de yayınlanan dizide Toprak Sağlam’ın canlandırdığı ‘Gözde’ karakterinin kardeşi ‘Bora’ rolünü üstlendi. Pazar akşamı ekrana gelecek yeni bölümde seyirci karşısına çıkacak Bora’nın hikâyesi şöyle: Gözde’nin annesi tarafından yabancı gibi yetiştirilen Bora, öğretim hayatı için önce burslu olarak koleje, sonrasında Harvard’a gider. Hedeflediği kariyere ulaşan Bora, her zaman eksikliğini hissettiği bir aileye de sonunda sahip olur. Ancak bu mükemmel hayat bir felaketle sona erer. Gözde’nin hamile olduğu haberi ise Bora’nın hayatını tümüyle değiştirir. Bora, kendisi gibi ‘istenmeyen çocuk’ olacak yeğeni için Türkiye’ye dönüş yapar.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)