BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkNCB Türkiye pazarına büyük önem veriyor----

NCB Türkiye pazarına büyük önem veriyor

NCB Türkiye pazarına büyük önem veriyor
04 Nisan 2013 - 14:38 www.finansgundem.com

Türkiye Finans’ın ortağı NCB Türk-Arap Ekonomik Forumu’nun Diamond Sponsorluğunu üstlendi

Türkiye Finans’ın ortağı ve Körfez Bölgesi’nin en büyük sermayeli bankası The National Commercial Bank (NCB), 4-5 Nisan’da Four Seasons Bosphorus’ta düzenlenen Türk-Arap Ekonomik Forumu’na (TAF) Diamond Sponsor oldu. Bu yıl sekizinci kez düzenlenen ve Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan himayelerinde, Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek evsahipliğinde gerçekleşen forum, Türk ve Arap iş dünyasının önde gelen temsilcilerini bir araya getiriyor. Türk-Arap Ekonomik Forumu’nda, Türkiye ve Arap ülkeleri hükümet yetkilileri ile uluslararası yatırım kuruluşlarından üst düzey yöneticileri, karşılıklı ilişkileri geliştirmek, yatırım olanaklarını paylaşmak amacıyla fikir alışverişinde bulunuyor.
NCB’nin Türkiye pazarına büyük önem verdiğini ve bu amaçla Türk Arap Ekonomik Forumu’na destek olduğunu belirten Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, “Orta Doğu’nun en büyük özkaynaklarına sahip ve önemli bankalarından biri olan The National Commercial Bank (NCB) Türkiye Finans’ın ana ortağı haline geldiği 2008 yılından itibaren Türkiye’ye olan ilgisini ve güvenini yaptığı sermaye yatırımları ile sürdürmektedir. Suudi Arabistan’dan Türkiye’ye yapılmış olan en büyük sermaye yatırımlarından birini temsil eden Bankamız bu yatırımın hakettiği başarılı sonuçları üretmeye devam etmektedir. Türkiye Finans olarak şube ve çalışan sayılarımızdaki artışlar ve sunduğumuz yeni ürün ve hizmetler ile sermaye verimliliğimizi ve kredi derecelendirme notumuzu en üst noktalara taşımış bulunuyoruz. Türkiye’de faaliyet gösteren 300’ün üzerindeki Suudi Arabistan kökenli yatırımcıların önemli bölümü Bankamız hizmetlerinden yararlanmaktadır. Aynı şekilde Türkiye’den Suudi Arabistan’a yönelik yatırımlara da özellikle ana hissedarımız National Commercial Bank ile ortak çözümler sunmaktayız. İki ülke arasındaki ticaret ve yatırımların artarak devam edeceğine ve Türkiye Finans olarak hizmetlerimizin kullanımının yaygınlaşacağına inanıyoruz.” diye konuştu.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mala07 Temmuz 2013 22:42

    NCB pazara önem veriyor da siz çalışanlarınıza ne kadar değer veriyorsunuz acaba? Hiç mi? Doğru cevap!!!