BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkNafiz Karadere'ye veda gecesi!----

Nafiz Karadere'ye veda gecesi!

Nafiz Karadere'ye veda gecesi!
27 Aralık 2016 - 09:26 www.finansgundem.com

Garanti Bankası KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini geçtiğimiz gün bırakan Nafiz Karadere'ye veda gecesi düzenlendi

FINANSGUNDEM.COM

Geçtiğimiz hafta Garanti Bankası’nın üst yönetimde yaşanan önemli değişiklikleri Finansgundem.com okuyucularına duyurdu. KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Nafiz Karadere'nin ayrılığı finans sektöründe sürpriz olarak karşılandı.

Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil'in veda yazısında 'abi' diye bahsettiği Nafiz Karadere'ye dün bir veda yemeği düzenlendi. Nafiz Karadere sosyal medyada Bebek'te bir mekanda gerçekleştirilen geceden bir fotoğraf paylaştı. 


NAFİZ KARADERE İKİ GÖREVE DEVAM EDECEK

KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini Cemal Onaran'a devreden Nafiz Karadere’nin Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) ve SALT’ta Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini sürdürmeye devam edeceği ifade edildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)