BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBanka & Kredi KartlarıMüzekart turnikeleri İş Bankası POS'larına dönüştü----

Müzekart turnikeleri İş Bankası POS'larına dönüştü

Müzekart turnikeleri İş Bankası POS'larına dönüştü
04 Nisan 2013 - 19:14 www.finansgundem.com

İş Bankası Maximum Kart’lara Müzekart özelliği kazandırdığı projesinde, ödeme sistemleri altyapısı için Ingenico’yu tercih etti.

Türkiye İş Bankası, bir süre önce duyurduğu ve İş Bankası Maximum Kart’lara Müzekart özelliği kazandırdığı projesinde, ödeme sistemleri altyapısı için Ingenico’yu tercih etti.   İş Bankası Maximum Kart sahipleri, İş Bankası için ayrılan ve Ingenico dış ortam ödeme terminallerinin  entegre edildiği turnikelerden kartlarını okutarak müze ve ören yerlerini ücretsiz ziyaret edebiliyor. 
İş Bankası ve TÜRSAB-MTM İş Ortaklığı’nın T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği ile gerçekleştirdiği işbirliği sonucunda Maximum özellikli İş Bankası kredi kartları Müzekart özelliği kazandı.  İş Bankası kredi kartlarının Müzekart özelliği kazandığı proje çerçevesinde dış ortam koşullarına dayanıklı olan ödeme terminalleri CAD30 model POS cihazları ödeme sistemleri alanında lider olan Ingenico firması tarafından Müzekart geçerli olan müze ve ören yerlerinde bulunan ve İş Bankası için ayrılan turnikeler ile entegre edildi. Böylece İş Bankası kredi kartı sahipleri için Maximum Kartların müze turnikelerinde okutulmasıyla müzelere ücretsiz giriş dönemi başlamış oldu. Ingenico Türkiye tarafından hazırlanan çözüm sayesinde, İş Bankası Maximum Kart kullanıcılarına turnikelerden hızlı ve güvenli bir şekilde müze ve ören yerlerine giriş sağlanıyor olacak.
İş Bankası kredi kartlarının taşıyacağı Müzekart özelliği her bir takvim yılı içinde 1 aylık süre için geçerli oluyor. 1 aylık süre, müze veya ören yerinde kart sahibinin kartını ilk olarak kullandığı ve ücretsiz giriş yaptığı gün başlıyor ve kart sahibi bu tarihten itibaren bir ay boyunca Müzekart’ın geçerli olduğu müzeleri ücretsiz olarak ziyaret edebiliyor. 1 aylık süre zarfında aynı müze ve ören yeri yalnızca iki kez ücretsiz olarak ziyaret edilebiliyor.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan İş Bankası Ödeme Sistemleri Bölüm Müdürü Nevra Toktaş,  İş Bankası olarak müşterilerinin hayatlarını kolaylaştıracak yenilikçi ürünler sunduklarını, özellikle ödeme sistemleri piyasasında müşterilerine alışverişlerde fırsatlar sunarak alışveriş keyfini maksimuma taşımaya devam ederken kültür, sanat ve eğlence harcamalarında da ayrıcalıklar sunarak müşterilerin yaşam keyfini de maksimuma taşıyacak hizmetler sunmayı amaçladıklarını belirtti. Toktaş ayrıca, bir kredi kartının müşteriler tarafından hiçbir ek başvuru ya da bildirim yapılmadan müzelere ücretsiz giriş sağlayan bir Müzekart haline gelmesini sağlayan projenin ayrıca kredi kartı sektöründe bir ilk olduğunu ifade etti. İş Bankası Maximum Kart ile müze ve ören yerlerine ücretsiz girişin, turnikeli noktalarda İş Bankası’na özel ayrılmış Ingenico POS entegreli turnikelerden, diğer noktalarda ise POS cihazlarında kartın okutulması yoluyla gerçekleştiğini belirterek bu hizmetten İş Bankası’nın Maximiles ve MercedesCard dahil tüm Maximum özellikli kredi kartı sahiplerinin faydalanabildiğini söyledi.
Ingenico Hakkında
Elektronik ödeme sistemlerinde dünya lideri olan Ingenico, 2007 yılında, Türkiye distribütörlüğünü yürüten firmayı satın alarak, Türkiye pazarına doğrudan giriş yaptı. Grup, Türkiye’yi yeni pazarlara açılma konusunda bir üs olarak değerlendiriyor. Kanıtlanmış teknolojisi, sektöre yön veren standartları ve ergonomisi ile kullanıcıları tarafından maksimum güvenilirlik sağlayan, çok yönlü ve kullanımı kolay ürünler sunan bir marka olarak değerlendiriliyor. Ingenico, geniş ürün yelpazesini tüm dünyadaki iş ortakları aracılığı ile son kullanıcıların beğenisine sunarken, dikey pazarlarda ise özel projelerde yer alıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)