BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMüzakereci öldürüldü: Ukraynalı Kireev casus muydu?----

Müzakereci öldürüldü: Ukraynalı Kireev casus muydu?

Müzakereci öldürüldü: Ukraynalı Kireev casus muydu?
06 Mart 2022 - 23:28 www.finansgundem.com

Rusya ve Ukrayna arasındaki ilk müzakereye katılanlardan Ukraynalı Denis Kireev'in Ruslara çalıştığı ve gözaltı sırasında öldürüldüğü öne sürüldü. Ukrayna'dan yapılan açıklamada istihbaratçı Kireev'in kahraman olduğu belirtildi.


Ateşkes müzakerelerinde Ukrayna heyetinde yer alan 45 yaşındaki Denis Kireev öldürülmüş halde bulundu. Ukrayna istihbaratının bir üyesi olduğu ifade edilen Kireev'in nasıl ve kim tarafından öldürüldüğüne ilişkin çelişkili haberler geliyor.

NTV'deki habere göre; İlk görüşmenin ardından Ukrayna istihbaratının harekete geçtiği öne sürüldü. Deniz Kireev'in telefonu aracılığıyla Ruslara bilgi aktardığı iddia ediliyor.

Yerel medya kaynaklarına dayandırılan haberlere göre Kireev, Ukrayna güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınırken direndiği için başından vurularak öldürüldü. Kireev'in ihanet şüphesiyle gözaltına alınmak istendiği iddia edildi. Ancak ilerleyen saatlerde Ukrayna Savunma Bakanlığı Facebook üzerinden yayınladığı mesajda Kireev'den "hain" değil "kahraman" olarak söz etti.

Olayda "özel bir görevi yerine getirmekte olan üç istihbarat görevlisinin öldüğü" belirtildi.

İngiliz gazetesi The Sun, hem Rusya hem Ukrayna kaynaklarının Kireev'in casusluk faaliyetlerinden bahsettiğini, iki tarafa da çalışan bir ajan olabileceğini yazdı.

Kireev'in isminin Ukrayna heyetinin listesinde yer almadığına, ancak masada çekilen fotoğraflarda görüldüğüne de dikkat çekildi.

Ukrayna 3'üncü tur müzakerenin tarihini açıkladı!

 

Rusya Ukrayna krizinde yeni gelişme: Biyolojik silah iddiası!

 

ABD'nin gizli belgeleri: Zelenskiy öldürülürse B planı hazır!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)