BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMutasyon geçiren korona virüsle ilgili çarpıcı açıklama----

Mutasyon geçiren korona virüsle ilgili çarpıcı açıklama

Mutasyon geçiren korona virüsle ilgili çarpıcı açıklama
21 Aralık 2020 - 21:45 www.finansgundem.com

Imperial College London Epidemiyoloji Profesörü olan Neil Ferguson mutasyon geçirmiş korona virüse karşı çocukların daha dirençsiz olduğunu söyledi

Britanya'da ortaya çıkan ve çeşitli ülkelere yayılan mutasyon geçirmiş korona virüsle ilgili çok önemli bir haber geldi. İngiltere hükümetine tavsiyede bulunan NERVTAG ekibinden Prof. Dr. Neil Ferguson, çocukların korona virüs varyantıyla enfekte olma risklerinin daha yüksek olabileceğini öne sürdü.

Imperial College London'da Epidemiyoloji Profesörü olan Neil Ferguson, çocukların mutasyon geçiren virüse karşı daha dirençsiz olduğuna dair bir ipucu bulunduğunu iddia etti.

Mutasyona uğrayan virüs hakkında DSÖ'den açıklama

Türkiye'de son 24 saatte 254 kişi hayatını kaybetti

Bill Gates'ten Kovid-19 aşısı açıklaması

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Zy21 Aralık 2020 23:16

    Corona virüslerün renk sekil olarak bir çoğu birbirine benzer, ve 200 e yakın corona virüsü cesiti olduğu tahmin ediliyor. Ve bunun sadece 7 tanesi net tanımlanmış. Mevcut durumda mikroskopşk incelemelerde diğer virüsleri daha net görürken bunlara covid19 mütasyonu deme yanılgısı olma oladılığı çok daha yüksek. Ve bunun üzerinden yatgara koparmakar. Ayrıca virüsler mutasyon gecirir ve mutasyon gecirdi diye daha tehlikeli diye bir şey yok, insan hücreleri uzerinde daha uygumlu hale de gelebilirler diğer yüzlerce virüs gibi . Hemel korku çanları çalmanın anlamı ne.