BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMustafa Sandal'a kötü haber!----

Mustafa Sandal'a kötü haber!

Mustafa Sandal'a kötü haber!
13 Haziran 2013 - 16:11 www.finansgundem.com

Şarkıcı Mustafa Sandal, 2008'de İsviçre’de vereceği konseri iptal ettiği gerekçesiyle tazminat ödemeye mahkum edildi

Şarkıcı Mustafa Sandal, 2008’de Türkiye-Portekiz maçı öncesinde İsviçre’de vereceği konseri 2 gün kala iptal ettiği gerekçesiyle 52 bin 842 TL tazminat ödemeye mahkum edildi.
İstanbul 3. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen duruşmaya konser masrafı olarak 67 bin TL tazminat talep eden organizatör Ekber Gence ve Mustafa Sandal katılmadı. Yaklaşık 4 yıldır devam eden davayı karara bağlayan yargıç, vereceği konseri 2 gün kala iptal eden Mustafa Sandal’ı konser ücreti olarak aldığı 20 bin dolar, konser için satılan bilet paraları ve vize ücreti karşılığında 52 bin 842 TL tazminat ödemeye mahkum etti. Sandal karar 15 gün içerisinde itiraz edebilecek.
67 BİN TL İSTEMİŞTİ
Mustafa Sandal’ın 2008’de Türkiye- Portekiz maçı öncesinde İsviçre’de vereceği konseri 2 gün kala iptal etmesi üzerine organizasyonu yapan Ekber Gence, mahkemeye başvurarak Sandal’a ödenen 20 bin dolar konser ücreti, satılan biletlerin paraları, vize ücreti ve afiş paralarının karşılığı olarak 67 bin TL tazminat talep etmişti.
Mustafa Sandal avukatı aracılığıyla mahkemeye yolladığı yanıt dilekçesinde davacı tarafın vize işlem ve masraflarıyla konser bedelini önceden yatırmayarak sorumluluklarını yerine getirmediğini, bu nedenle kendisinin de İsviçre’ye gitmediğini belirterek, davanın reddini istemişti. İddialara ilişkin bilirkişi raporunda ise Sandal’ın tazminat ödemesi gerektiği yönünde görüş bildirilmişti.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)