BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMustafa Sandal Bitcoin dağıtacak----

Mustafa Sandal Bitcoin dağıtacak

Mustafa Sandal Bitcoin dağıtacak
25 Aralık 2017 - 10:15 www.finansgundem.com

Uzun bir sürenin ardından yeniden televizyon programlarında boy göstermeye başlayacak olan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, düzenleyeceği yarışma programının ödülü ile şimdiden gündeme geldi

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, uzun bir sürenin ardından yeniden televizyon ekranlarına geri dönüyor. Ver Gazı adlı bir yarışma programı ile sevenlerinin karışına çıkacak olan Sandal, yarışmanın birincisine tam 100.000 TL para ödülü verecek. Bu yarışmanın en ilginç olan yanı ise yarışmanın birincisine verilecek olan para ödülünün Bitcoin olarak verilecek olması.

Yarışmanın formatı gereği kendi fikirleri ile yarışacak olan programda, ödülün Bitcoin olarak verilmesini Mustafa Sandal’ın istemiş olacağı belirtiliyor.

Ocak ayında yayına başlayacak olan programa ise en çok Bitcoin severlerin ilgi göstereceği düşünülüyor. Yaptığı çıkışlarla dünyanın gündemine oturan Bitcoin son dönmelerde yeniden çıkış yapması bekleniyor. Haliyle yarışmanın birincisine verilecek olan 100 bin TL değerindeki Bitcoinin yakın zamanda daha fazla kazandırması da muhtemel görünüyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)