BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMustafa Koç'un arkadaşlarından sürpriz ----

Mustafa Koç'un arkadaşlarından sürpriz

Mustafa Koç'un arkadaşlarından sürpriz
28 Ekim 2016 - 08:38 www.finansgundem.com

Bu sene başında kalp krizi geçirerek aramızdan ayrılan Mustafa Koç'un arkadaşları, işadamının 56'ncı yaş gününü kabri başında kutlayacak.

Yarın merhum Mustafa Koç'un doğum günü. Mustafa Koç, 21 Ocak'ta geçirdiği kalp krizi sonucu aramızdan ayrılmasaydı, yarın sevdikleriyle 56'ncı yaşını kutlayacaktı. Koç'u bu özel gününde kabrinde ziyaret etmek için; başta eşi Caroline Koç ve kızları olmak üzere, babası Rahmi Koç, annesi Çiğdem Simavi, kardeşleri Ömer ve Ali Koç ile yakın dostlarının Zincirlikuyu Mezarlığı'na akın edeceklerine şüphem yok.
Bu arada Mustafa Bey'in yakın arkadaşları olan Ali ve Ömer Karacan kardeşler, sahibi oldukları Number 1 Medya Grubu'nun televizyon kanalları ve radyolarında 'Mustafa Koç Doğum Günü Özel Programı' yapacak. Programda, Koç'un iş hayatındaki başarıları, ralli, golf ve havacılık tutkuları ve insan sevgisi anlatılacak. Ayrıca gün boyu en sevdiği şarkılar çalınacak.
Mustafa Bey'in sevdiği şarkıların listesini ise bizzat Ömer Karacan hazırlamış.
Nur içinde yatsın...

Bülent Cankurt / Sabah

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)