BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMÜSİAD'dan afet bölgesine iş makinesi----

MÜSİAD'dan afet bölgesine iş makinesi

MÜSİAD'dan afet bölgesine iş makinesi
07 Şubat 2023 - 13:09 www.finansgundem.com

MÜSİAD'dan yapılan açıklamada, depremin yaşandığı ilk andan itibaren kurdukları kriz masasıyla ihtiyaçların tespit edildiği bildirildi. Açıklamada, temel ihtiyaç maddelerinin yanı sıra çok sayıda iş makinesinin bölgeye gönderildiği ifade edildi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Kahramanmaraş merkezli şiddetli depremler sonrası büyük yıkıma uğrayan bölgelere yardım gönderdi.

Derneğin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamalarda MÜSİAD'ın depremin yaşandığı ilk andan itibaren oluşturulan kriz masası ile bölgedeki MÜSİAD şubeleri aracılığıyla ihtiyaçları raporladığı ve ilgili devlet makamlarıyla tam koordinasyon halinde çalıştığı bildirildi.

Açıklamalarda ayrıca Ankara, Burdur, Sivas, Uşak, Ordu, Batman, Van, Bursa, Kırıkkale, Denizli, Kocaeli başta olmak üzere birçok ilden çok sayıda yardım aracı ve iş makinesinin afet bölgesine sevk edildiği belirtildi.

TPF'den deprem bölgesine yardım seferberliği

 

TÜSİAD'dan deprem destek ağı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)