BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem MÜSİAD, Gaziantep binasını depremzedelere açtı----

MÜSİAD, Gaziantep binasını depremzedelere açtı

 MÜSİAD, Gaziantep binasını depremzedelere açtı
07 Şubat 2023 - 14:22 www.finansgundem.com

MÜSİAD Başkanı Asmalı, kurdukları kriz masası ile bölgenin ihtiyaçlarının tespit edildiğini ve koordinasyonun sağlandığını belirterek “Gaziantep şube binamız tüm depremzedelerimize açıktır” dedi

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğünde yaşanan deprem sonrası MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı başkanlığında MÜSİAD Kriz Masası oluşturuldu. Afet bölgesindeki şubelerden gelen acil ihtiyaç talepleri kriz merkezinde toplanarak koordinasyon halinde yetkili makamlara iletiliyor.

Asmalı yaptığı açıklamada, “Kahramanmaraş merkezli ve bölgedeki illerimizde de hissedilen şiddetli deprem nedeniyle milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. MÜSİAD olarak, depremden etkilenen bölgelerde bulunan şubelerimiz nezdinde gelişmeleri yakından takip ediyoruz.

Bununla birlikte oluşturulan MÜSİAD Kriz Masası ile ilgili makamlarımızla tam koordinasyon halinde depremden etkilenen vatandaşlarımız için çalışmalarımızı başlattık. MÜSİAD Gaziantep Şube Binamız tüm depremzedelerimize açıktır” ifadelerini kullandı.

Asmalı'dan Twitter paylaşımı

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Depremin yaşandığı ilk andan itibaren tüm şubelerimizle beraber seferberiz. Üyelerimizin katkılarıyla hazırlanan yardımların AFAD koordinasyonunda depremden etkilenen vatandaşlarımıza ulaştırılması için çalışmalara destek veriyoruz. Şu ana kadar ülkemizin farklı şehirlerinden 200'den fazla yardım aracımız, iş makineleri ve ihtiyaç malzemesi taşıyan tırlar bölgeye hareket etti. Bir kısmı afet bölgesine ulaştı, bir kısmı ulaşmak üzere. Aynı zamanda 100 karavan depremzede vatandaşlarımızın kullanımına sunuldu. Çok şükür devamı da geliyor. Yurt içi ve yurt dışı şubelerimizde yoğun yardım çalışmaları devam ediyor. Gün bir olma, birlik olma, beraber olma zamanı.”


MÜSİAD'dan afet bölgesine iş makinesi

 

TPF'den deprem bölgesine yardım seferberliği

 

TÜSİAD'dan deprem destek ağı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)