BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMuhteşem Yüzyıl rekora doymuyor----

Muhteşem Yüzyıl rekora doymuyor

Muhteşem Yüzyıl rekora doymuyor
05 Eylül 2013 - 17:54 www.finansgundem.com

Muhteşem Yüzyıl'ın yeni sezon fragmanı kaç kişi tarafından izlendi?..

Yapımını TIMS Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı’nın üstlendiği Muhteşem Yüzyıl’ın dördüncü sezon fragmanı, yayınlandığı ilk gün itibariyle 1 milyonu aşkın kişi tarafından izlendi. Fragman, 'Muhteşem Yüzyıl'ın yaklaşık 1,5 milyon kişilik Facebook sayfasında yayınlandığı gece 500 bini aşkın kişiye ulaştı. Fragman aynı zamanda YouTube, Star TV, Turkwebtv gibi mecralarda da ilk gece on binlerce kişi tarafından izlendi.
Sosyal medyada karakter fragmanları rüzgarı    
'Muhteşem Yüzyıl'ın Halit Ergenç, Vahide Gördüm, Mehmet Günsür ve Nur Fettahoğlu gibi oyuncularının yanı sıra Engin Öztürk, Merve Boluğur, Aras Bulut İynemli’nin de yer aldığı fragman izleyici tarafından beğenildi. Twitter’da yapılan binlerce yorumun büyük bölümü olumluydu.
'Muhteşem Yüzyıl' dördüncü sezon ana fragmanının yanı sıra her karakter için yapılan teaser'lar da sosyal medyanın gündemine oturdu. Teaser'ların her biri yüz binlerce kez izlenirken, karakterlerin kendilerini anlatan cümleleri şimdiden izleyicilerin yeni sezonu merakla beklemesine yol açtı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)