BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMühimmata bakılırsa büyük bir felaket önlendi----

Mühimmata bakılırsa büyük bir felaket önlendi

Mühimmata bakılırsa büyük bir felaket önlendi
06 Ocak 2017 - 01:03 www.finansgundem.com

Başbakan Yıldırım İzmir'de, adliye önündeki çatışmalar hakkında konuştu. Yıldırım, "Kahraman polisimiz büyük bir felaketi önledi" dedi

Başbakan Binali Yıldırım, İzmir Adliyesi'nde bir polis memuru ve bir mübaşirin şehit olduğu ve 10 kişinin yaralandığı çatışmanın ardından kente geldi. Basın mensuplarına açıklama yapan Yıldırım, "Kahraman polisimiz, canı pahasına teröristleri fark edip, etkisiz hale getirerek canı pahasına büyük bir felaketi önledi" dedi. 

Başbakan Yıldırım, "Şunu milletimiz bilmelidir ki İzmirliler bilmelidir ki bu ülkeyi bölmek isteyen bu milletin kardeşliğini bozmak isteyen her kim olursa olsun asla bunu başaramayacak. Çünkü milletimiz kardeşliği, birliği beraberliği, bozanlara katiyen pirim vermiyor. Ama görüyoruz ki son zamanlarda Türkiye'nin başını ağrıtan enerjisini azaltan bu alçak örgütler artık vardiyalı çalışmaya başladılar. 8 saat biri çalışıyor, ondan sonra biri diğerine görevi veriyor, o diğerine veriyor. 24 saat 3 vardiya esasına göre çalışıyorlar. Bu da terörün idelojisi, kutsalı hiçbir değeri olmadığını açık şekilde gösteriyor." dedi.

"GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ BUNLARA NEFES ALDIRMAYACAK"

"Bu bir bitişin arifesidir" diyen Yıldırım, sözlerine şöyle devam etti:

"Bir olayı DEAŞ yapıyor, bir sonrakini geliyor PKK yapıyor, sonra 'sıra sende' diyor FETÖ yapıyor ve böylece marifetlerini ortaya koyuyorlar. Bu bir bitişin arifesidir. Milletimiz bunu bilmelidir. Bunlar çılgınca eylemleri, fedai eylemlerini, asimetrik saldırılarını bundan sonra da yapma gayreti içerisinde olacak ama bizim güvenlik güçlerimiz de bunlara nefes aldırmayacak, amansız bir şekilde enselerinde olmaya devam edecektir."

"BU MÜCADELENİN MUTLAK GALİBİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ OLACAK"

Uzun soluklu bu mücadelenin mutlak galibinin Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milleti olacağını belirten Yıldırım, şunları kaydetti:

"Bundan hiç kimsenin zerre kadar şüphesi olmasın. Vatandaşlarımız normal hayatın akışını da değiştirmesin, eğer bunu yaparlarsa bu terör örgütlerinin emellerine hizmet etmiş olurlar. Onların istediği de zaten hayatı yavaşlatmak, durdurmak, insanların tedirgin olmasını sağlamak, korkuya sevk etmek ve böylece ülkenin bütün değerlerini aşındırmak. Buna asla müsaade etmememiz gerekiyor. Hükümetimiz, İçişleri Bakanlığımız, bütün Silahlı Kuvvetlerimiz, askerimiz, polisimiz, jandarmamız, korucularımız herkes 24 saat kış demeden, kar demeden, gece demeden, gündüz demeden görevlerinin başındadır, büyük bir azimle büyük bir heyecanla ülkemizin, milletimizin selameti için huzuru için canla başla çalışmaktadır."

YARALILARI ZİYARET

Basın mensuplarının soru sormasına izin vermeyen Başbakan Yıldırım, hastanelerdeki yaralıları ziyaret edeceğini bildirdi. 

İzmir Adliyesi önünde patlama: 2 şehit

 

"Babam evde yok, kapıyı açamayız"

 

Canı pahasına alçakların katliam planını bozdu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)