BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiMuharrem Yılmaz görevi kime devretti?----

Muharrem Yılmaz görevi kime devretti?

Muharrem Yılmaz görevi kime devretti?
29 Mayıs 2013 - 14:37 www.finansgundem.com

Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, İcra Kurulu Başkanlığı görevini TÜSİAD Başkanı seçilmesi dolayısıyla devretti

Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, TÜSİAD Başkanlığı nedeni ile Sütaş'taki İcra Kurulu Başkanlığı’ndan ayrıldı. Yılmaz'ın yerine Saffet Karpat getirildi. Karpat, geçen yılın Ekim ayından bu yana, Sütaş’ın Yönetim Kurulu’ndaydı.
Ocak 2013’te TÜSİAD Başkanlığı’na seçilen Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, "TÜSİAD’daki görevim gereği, Sütaş’ın İcra Kurulu Başkanlığı’nı, uzun yıllardır tanıdığım ve iş hayatındaki başarılarını yakından izlediğim çok değerli bir yöneticiye, Saffet Karpat’a devrediyorum. Saffet Karpat’ın, Sütaş’ı engin bilgi ve tecrübesi ile daha da geliştireceğine ve geleceğe en iyi şekilde taşıyacağına eminim” dedi.
Saffet Karpat da yeni göreviyle ilgili olarak, "Muharrem Bey’i uzun zamandır tanıyorum ve Ekim 2012’den itibaren Sütaş’ın Yönetim Kurulu’nda yer alıyorum. Bu süreçte Sütaş’ın misyonunun ne kadar değerli bir amaca hizmet ettiğini gördüm. Bu görevi memnuniyetle kabul ederken, Yönetim Kurulu’na bana duydukları güvenden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Saffet Karpat, Darüşşafaka Lisesi’nden 1976 yılında mezun oldu. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdikten sonra, Lozan Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. Kariyerine 1983 yılında Procter & Gamble İsviçre’de başlayan Karpat, 2004 yılına kadar aynı şirketin İtalya, Mısır, Arap Yarımadası, Doğu Avrupa, Orta-Doğu ve Afrika’daki finans departmanlarında farklı kademelerde çalıştı. Karpat, 2004-2013 yılları arasında, Procter & Gamble’ın Türkiye, Kafkasya, Orta Asya Bölge Başkanı ve Türkiye Genel Müdürü olarak görev yaptı.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Barkın Paker29 Mayıs 2013 15:16

    Saffet Karpat mütevazı ve donanımlı bir yöneticidir. Sütaş'a P&G vizyonuyla önemli şeyler katacağına inanıyorum.