BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMoskova'da son 50 yılın en yoğun kar yağışı----

Moskova'da son 50 yılın en yoğun kar yağışı

Moskova'da son 50 yılın en yoğun kar yağışı
14 Şubat 2021 - 21:12 www.finansgundem.com

Moskova son 50 yılın en yoğun kar yağışına tanık oluyor

Meteoroloji yetkilileri Rusya'nın başkenti Moskova'da devam eden kar yağışı ile yaklaşık 50 yıl önceki günlük kar yağışı rekorunun kırıldığını bildirdi.

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre, “Şehirde yerel saatle 18:00'de 9 mm kar yağışı kaydedildi. Bu da Şubat ayında 36 mm olarak tahmin edilen aylık ortalama yağış miktarının yüzde 25'ine tekabul ediyor. Rus Haber Ajansı’na göre rekor 7 milimetrelik kar yağışı ile Şubat 1973'te kaydedilmişti.”

Meteoroloji verilere göre, kar yağışının gece yarısı ile Cumartesi öğleden sonra zirveye ulaşması bekleniyor. Öte yandan kar yağışının Cumartesi etkisini yitireceği devam eden günlerde ise artan yağışla birlikte Moskova'daki kar kalınlığın 25 ila 35 santimetreye ulaşması bekleniyor.

Fobos Hava Durumu Merkezi Başkanı Evgeny Tiskovec, başkentteki kar yağışının sevgililer gününe kadar devam etmesiyle kar yüksekliğinin 60 santimetrelik rekor seviyeye kadar ulaşabileceği uyarısında bulundu.

Putin, Rus muhalif Navalnıy'ın kullanıldığını savundu

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)