BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMoskova’da Kovid-19 cezalarına af ----

Moskova’da Kovid-19 cezalarına af

Moskova’da Kovid-19 cezalarına af
25 Mayıs 2022 - 13:45 www.finansgundem.com

Rusya’nın başkenti Moskova’nın Belediye Başkanı Sergey Sobyanin, halktaki gelir düşüşünü işaret ederek Kovid-19 salgınında kurallara uymayarak para cezası alan kişiler için af getirildiğini açıkladı.


Rusya’nın Ukrayna’ya saldırılarıyla birlikte birçok ülke, Rusya'ya yaptırım uygulamaya devam ediyor. Yaptırımlar nedeniyle zor günler geçiren Rus halkına, başkent Moskova'nın Belediye Başkanı Sergey Sobyanin tarafından rahatlatıcı bir haber verildi. Kovid-19 salgını nedeniyle ilan edilen maske, mesafe ve sokağa çıkma yasağı gibi kararlara uymayan kişilere uygulanan para cezaları affedildi. Sobyanin, halkın gelir düşüşü yaşadığını belirterek, “Vatandaşlarımızın reel gelirlerinde düşüşler gözlemliyoruz. Bu nedenle Kovid-19 affı ilan etmeye karar verdim. Moskova'nın yürütme makamları, Kovid-19 cezalarının tahsil edilmesi yönündeki çalışmalarını durduracak” dedi.

CEZALAR İADE EDİLECEK

Sobyanin açıklamasının devamında, “Moskova makamları toplamda 13.6 milyar ruble (245 bin dolar) tutarındaki cezaları tahsil etmeyecek veya iade edecek. Af 1 Haziran 2022’de yürürlüğe girecek. Salgın döneminde duyarlılık gösteren Rus halkına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Maske ve mesafe gibi yasakların kaldırıldığını da hatırlatan Sobyanin, cezaların affı ve para iadesi için kurum ve kişilerin belediyenin internet sitesinden başvuru yapması gerektiğini sözlerine ekledi.

Moskova’da 200 bin kişi işsiz kaldı

 

Mahkumların Kovid-19 izin süresi uzatıldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)