BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaMorgan Stanley, Fed'den 2022'de 6 faiz artırımı bekliyor----

Morgan Stanley, Fed'den 2022'de 6 faiz artırımı bekliyor

Morgan Stanley, Fed'den 2022'de 6 faiz artırımı bekliyor
18 Şubat 2022 - 08:21 www.finansgundem.com

Morgan Stanley'deki rapora göre toplam faiz artırımı ise 150 baz puan olacak

Morgan Stanley, ABD Merkez Bankası'nın bu yıl faiz oranlarını altı kez, toplam 150 baz puan artırmasını bekliyor. Bunun daha önce tahmin edilenden daha hızlı bir artış beklentisi olduğu bildirildi.

Beklenenden daha sıcak gelen enflasyon verilerinin Fed'in yükselen fiyatlara karşı daha sert bir tavır alması yönündeki baskısını artırmasının ardından, önde gelen yatırım bankaları 2022 için giderek daha güçlü bir faiz artırımı beklentisine yöneliyor.

Morgan Stanley ABD Baş Ekonomisti Ellen Zentner raporda, "Enflasyon görünümümüzdeki son değişikliklerin ardından, şimdi Fed'in bu yıl toplam altı adet, 25 baz puanlık artış yapmasını bekliyoruz." dedi.

Morgan Stanley'e göre, Fed'in Mart ayı politika toplantısının sonunda 25 baz puanlık, ardından Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında ek 25 baz puanlık, Eylül ve Aralık aylarında ise iki Faiz artırımı daha yapması bekleniyor.

Fed tutanakları: Hızlandırılmış faiz artırım takvimi tartışıldı

 

Daly: Fed'in faiz artışı ölçülü olmalı

 

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlutúrk18 Şubat 2022 10:15

    Ne Arabın parası ne ABD parası ,ne ABD malı kullanmam

  • Türkogluna18 Şubat 2022 11:14

    Herşeyin ABD bu düşmanlık niye kullandığın dolar ithal ettiğin herşey onun parası hacının hocanın dini bütün Müslüman kardeşinin faiz haram diye birikim yaptığı dolar bu düşmanlık niye ABD ye aldığın uçağın çivisine muhtaçsın saman ithal etmek için dolara muhtaçsın papazıda unutma doları kullanmaman için hak hukuk aydın sanayisi ihracatı üretimi güçlü ülke olma din ticaretinden biran önce kurtulması gereken teknik ve kaliteli insan birikimine sahip olman gerekir bunlar olmazsa mecbursun Allah bir bunu kuran ülkelerin dövizine

  • FX18 Şubat 2022 08:38

    Ulan bi arttıramadılar her gün aynı terane oyalama sahtekar herifler arttırda neyin ne olduğu belli olsun