BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaMoody's petrol fiyat tahminlerinin düşürdü----

Moody's petrol fiyat tahminlerinin düşürdü

Moody's petrol fiyat tahminlerinin düşürdü
19 Ekim 2015 - 21:15 www.finansgundem.com

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, petrol için fiyat tahminlerini üretim fazlası ve azalan talep nedeniyle düşürdü

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Brent petrol ve Batı Teksas tipi petrol için fiyat tahminlerini düşürdü. Kuruluşa göre petrol fiyatları 2016-17 döneminde de önceki beklentilerden daha yavaş hızda artacak. 

Buna göre Moody's 2016 yılı için Brent petrolde varil fiyat tahminini 57 dolardan 53 dolara, Batı Teksas petrolünde de 52 dolardan 48 dolara düşürdü. Moody's 2017'de her iki tip petrolde varil başına 7'şer dolarlık artış bekliyor. 

Şirketin Kurumsal Finans Departmanı'nda yönetici olan Steve Wood, uzun süre daha petrol fiyatlarının düşük kalacağına inandıklarını söyleyerek, "yüksek stoklar ve üretim fazlası fiyatların daha yavaş hızda artmasına neden oluyor. Sermaye harcamalarındaki düşüşle üretim azalacak olsa da İran'ın ihracatındaki artışın 2016'da fiyatlara ek bir baskı yapması bekleniyor" diye konuştu. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)