BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaAraştırmaModern hayat romantizmi bitirdi----

Modern hayat romantizmi bitirdi

Modern hayat romantizmi bitirdi
03 Haziran 2010 - 01:48 www.finansgundem.com

İngiliz UKDating.com internet sitesinin 3 bin çift üzerinde yaptığı araştırma sonucunda, her on çiftten altısının mutsuz olduğu ortaya çıktı.

Araştırmaya katılan üç bin çiftin üzerinde yapılan testler sonucunda, her on çiften dördünün partnerlerini terk etmeyi düşündüğü görüldü. Günümüz teknolojisinin getirdiği negatif etkenler yüzünden çiftlerde güven eksikliği yaşandığı ve her on çiften birinin partnerine hiç güvenmediği gözlendi. İş hayatında yaşanılan zorluklardan dolayı kişilerin yorgun olması, çiftlerin birbirine zaman ayıramadığından dolayı mutsuz oldukları ortaya çıktı. Ayrıca araştırmaya katılan çiftlerin yüzde 50'sinden fazlasının kötü seks hayatı mutsuz olmaları için büyük bir etken olduğu bundan dolayı birbirlerine sevginin ve şefkat,n azaldığı görüldü. Yapılan araştırma da doğallığın kaybolması, romantizmin azalması, kötü seks hayatı çiftleri mutsuz etmenin başında geliyor. Çiftler ilişkilerinde ağırlıklı olarak karşı tarafın içinden gelmesi istenen romantik davranışların eksikliğinden yakınıyor. Bir buket çiçeğe, sürpriz bir tatil programına ya da eve geldiğinde en sevdiği yemeği bulabilmeye hasret kalan çiftlerin oranı yüzde 33. Yüzde 25’lik bir kesim ise seks hayatlarını “baştan savma” olarak nitelendiriyor. Yapılan araştırmada kişileri mutsuz eden nedenler şu şekilde sıralandı: 1. Doğallığın kaybolması, 2. Romantizmin azalması, 3. Kötü seks hayatı, 4. Birbiriyle meşgul olacak zaman bulamama, 5. Konuşacak zaman bulamama, 6. Gelecek için aynı şeyleri istemiyor olma, 7. Birbirine güvenmeme, 8. Şefkatin azalması, 9. Artık birbirini sevmemek, 10. Dürüstlüğün bitmesi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)