BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMobilya fabrikasında yangın: 4 ölü----

Mobilya fabrikasında yangın: 4 ölü

Mobilya fabrikasında yangın: 4 ölü
20 Nisan 2023 - 16:00 www.finansgundem.com

Mersin'de mobilya fabrikasında başlayan ve yanındaki iki atölyeye de sıçrayan yangına müdahale eden itfaiye eri Nazmi Çelikkaya, tavanın çökmesi sonucu hayatını kaybetti. Kayıp olduğu değerlendirilen 4 işçiden, 3'ünün de cansız bedenine ulaşıldı.

Mersin Sanayi Sitesi'nde dün akşam saatlerinde mobilya fabrikasında yangın çıktı. Alevler, fabrikanın bitişiğindeki iki atölyeye de sıçradı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sırasında tavan çöktü. Göçük altında kalanların olduğunun bildirilmesi üzerine, bölgedeki ekipler duruma müdahale etti. Takviye ekiplerin de gönderildiği alandaki çalışmalarda, itfaiye eri Nazmi Çelikkaya'nın (30) cansız bedeni enkazdan çıkartıldı. Çelikkaya'nın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Mersindeki mobilya fabrikası yangınında 3 işçi ve 1 itfaiye eri hayatını kaybetti

VALİ PEHLİVAN: ÖZVERİYLE GÖREV YAPARKEN HAYATINI KAYBETTİ

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan olay yerine gitti. Vali Pehlivan, "17.20 sıralarında Akdeniz ilçesinde bulunan Sanayi Sitesi içerisinde bir işletmemizde yangın çıktı. Başta itfaiye olmak üzere AFAD, UMKE, ambulans ekiplerimiz olay yerine intikal etti. Çok yoğun bir şekilde yangın söndürme çalışması yapıldı. Tabi öncelikle yangının kontrol altına alınması gerekiyordu. O sırada da yangına en yakın müdahale eden itfaiye personelinden Nazmi Çelikkaya isimli çalışanımız göçük altında kaldı ve maalesef hayatını kaybetti. İtfaiye personelimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gerçekten özveriyle görevini yaparken, orada hayatını kaybetti. Yangında 4 kişiye de ulaşılamadığı bilgisi geldi. Şu anda kesin bir şey söyleyemiyoruz. Orada soğutma çalışması devam ediyor. Bir yandan da arama çalışmaları devam ediyor. Öncelikle orada vatandaşlarımız varsa, onlara sağ ulaşmak istiyoruz ama bir şey söyleyemiyorum. Şu andaki bilgi, içeride 4 kişinin olduğu yönünde" dedi.

Mersindeki mobilya fabrikası yangınında 3 işçi ve 1 itfaiye eri hayatını kaybetti

3 İŞÇİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Ekipler, kayıp olduğu değerlendirilen 4 işçiye ulaşmak için yangın bölgesinde çalışmalarını sürdürdü. 3 işçinin cansız bedenine ulaşıldı. Ekipler, henüz bulunamayan 1 kişiye de ulaşmak için çalışmalarına devam ediyor.

Mersindeki mobilya fabrikası yangınında 3 işçi ve 1 itfaiye eri hayatını kaybetti

İTFAİYE ERİ İÇİN TÖREN

Mersin Sanayi Sitesi'nde mobilya fabrikasında çıkan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sırasında tavanın çökmesi sonucu hayatını kaybeden itfaiye eri Nazmi Çelikkaya için Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nda cenaze töreni düzenlendi. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, mesai arkadaşları ve Çelikkaya'nın ailesi katıldı. Törende itfaiye erinin annesi Feride ile babası Doğan Çelikkaya ve eşi Hatice ile oğlu Miraç'ı itfaiye personeli ile yakınları teselli etmeye çalıştı. Konuşmaların ardından dualar ve gözyaşları arasında Nazmi Çelikkaya'nın cenazesi, defnedilmek üzere Akbelen Şehir Mezarlığı'na götürüldü. 9 yıllık itfaiyeci olan Çelikkaya'nın eşi Hatice Çelikkaya'nın 6 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Mersindeki mobilya fabrikası yangınında 3 işçi ve 1 itfaiye eri hayatını kaybetti

Ankara'da AVM yangını söndürüldü

 

Tekirdağ'da parfüm fabrikasında yangın

 

İstanbul'daki hastane yangınında ölü sayısı arttı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)