BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMİT'ten PKK'lı teröriste operasyon!----

MİT'ten PKK'lı teröriste operasyon!

MİT'ten PKK'lı teröriste operasyon!
23 Ağustos 2023 - 11:30 www.finansgundem.com

MİT, güvenlik güçlerine suikast için eğitilen PKK'lı terörist Bekir Kına'yı etkisiz hale getirdi.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), PKK'nın sözde mahir akademilerinde suikast tarzı eylem düzenlemek için eğitilen 'Bawer Botan' kod adlı Bekir Kına'yı Irak'ın kuzeyinde düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, İstanbul'da PKK'nın gençlik çalışmalarında yer alan ve 2019'da Irak'a giderek örgüte katılan Bekir Kına, bugüne kadar İran ve Irak'ta terörist faaliyetlerde bulundu. Türk Silahlı Kuvvetleri, emniyet ve MİT mensuplarına suikast için Türkiye'ye yaklaşık 150 kilometre mesafedeki Süleymaniye'de eğitildiği belirlenen Kına'ya, kısa ve uzun namlulu silahlarla yoğun talimler yaptırıldığı ve kaçak yollardan Türkiye'ye gönderilmek istendiği belirlendi. PKK'nın sözde mahir akademilerinde suikast tarzı eylem düzenlemek için eğitilen teröristin faaliyetleri, MİT tarafından yürütülen istihbari çalışmalarla açıklığa kavuşturuldu. MİT'in saha ajanları tarafından Kına'nın eğitim aldığı bölge belirlenerek, uygun şartlar sağlandıktan sonra operasyon düzenlendi. Terörist Kına, saha ajanlarının da katıldığı operasyonla etkisiz hale getirildi.

MİT'ten Haseke'de nokta operasyon

 

MİT'ten Kuzey Irak'ta nokta atışı

 

MİT'ten terör örgütü DEAŞ'a darbe!

 

MİT'ten nokta operasyon

 

MİT'ten Irak'ın kuzeyinde nokta operasyon

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)